Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Zeg ja

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

06/30/2017

Post author

Penny Klaver

De engelen roepen me om stil te zijn en te luisteren naar hun boodschappen. Ze vragen zich af waarom ik niet luister als mijn gevoel zegt te gaan zitten en niets te doen. Ze vertellen me dit:

“We zien je graag mediteren en stil zijn. Eindelijk zit je op je kont en laat je de boel de boel en adem je. Zo zien we je graag: in rust en stilte, zonder de afleidingen die er constant zijn. Je hebt deze stiltemomenten hard nodig. Het leven draait maar door en door en door en het wordt er niet minder op, in tegenstelling het wordt juist meer. Er komt steeds meer op je af lijkt het wel. Juist door de momenten te pakken, creëer je voor jezelf een rustpunt in de achtbaan van je leven. Een moment nemen waarin niets hoeft, je mag zijn wie je bent, je mag rustig ademhalen, luisteren naar onze gebeden en tot rust komen. Je lichaam en geest hebben daar behoefte aan. Verleidingen alom en steeds vaker zien we dat je de kracht en de discipline hebt om de beslommeringen te laten voor wat ze zijn en stil te zijn en te schrijven. Dat doet ons goed, lieve Penny. Blijf bij jezelf, er zijn al zoveel anderen. Geniet van je eigen gezelschap, daar is echt niets mis mee. Wij zijn namelijk ook graag bij je, jij zelf nu ook steeds een beetje meer? Geniet van wat wij je willen laten zien, voelen en ervaren. Luister naar onze verhalen, luister naar hoe mooi het leven is.

Wij sturen je een noodkreet: Plan Pennytijd in! Zet kruisen in je agenda om te luisteren naar het gefluister van je hart en ziel. Je hoeft niet bang te zijn voor minder werk, daarin zullen we voorzien, daarin mag je ons op vertrouwen. Je mag actie gaan ondernemen en wij, de engelen, zullen je wijzen en voorzien.

Wees lief en mild voor jezelf. Je bent zo streng, verlaag die eisen eens en maak er haalbare doelen van of heb eens geen doelen. Geniet van wat is en vanzelf komen er mooie en haalbare doelen naar boven waar je voor kan gaan, voor de liefdevolle 100%.

Voel in wat goed voelt en zeg nee als iets niet goed voelt. Laat het bij nee, vertrouw op je gevoel en je hoeft je ook niet te verdedigen waarom je nee zegt. Een nee is een ja voor jezelf. Geloof in jezelf. Accepteer, laat los en vertrouw.

Het kind in je wil spelen. Ga genieten van het lieve leven. Doe eens iets geks, doe eens iets onverwacht. Ga op je gevoel af, bewonder en ontdek de dingen voor het eerst. Wees als een kind: onbezonnen, vrij, nieuwsgierig en ga op ontdekkingsreis. Heb en maak plezier in alles wat je doet. Lach, geniet, leef en deel. Lachen is gezond en laat je nog meer stralen dan je al doet. Dan zal je nog meer gezien worden. Blijf dan in je kracht staan, je hoeft niet onzeker ervan te worden. Blijf bij jezelf, dan ben je op je best.”

 

Ik voel me gesterkt door deze boodschap en deze woorden. De laatste tijd merk ik inderdaad dat ik erg streng ben voor mezelf en de lat hoog leg. Ik straf mezelf constant als iets niet lukt. Ik kan bijvoorbeeld niet genieten van een lekker gebakje. Dat is niet gezond en zo val ik natuurlijk niet af. Ik mag met mate(!) ja zeggen tegen iets lekkers. Ik hoef me daarover niet schuldig te voelen, ik mag daarvan 100% genieten, zonder schuldgevoel.

Als ik niet altijd ‘trouw’ mijn ademmomenten neem, hoef ik mezelf niet te straffen door het een volgend ademmoment in te halen en dubbel zoveel bewust te ademen. Dat slaat nergens op, want ik houd mezelf voor de gek zo. Het is zoals het is. Lukt het nu niet? Dan een volgende keer weer oppakken en het niet moeten, maar MOGEN doen.

De komende tijd zal ik liever zijn voor mezelf. De stemmetjes in mijn hoofd herkennen, erkennen en tackelen als ze aan de haal gaan met me. Zodra ik me er bewust van ben, ben ik al een heel eind op weg om liefdevol en mild te zijn. Wat een heerlijk vooruitzicht.

 

Je bent groter dan je denkt. Zeg ja tegen je lieve leven.

 

*Penny Klaver*

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ready for the next post?