Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Wie zijn wij…

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

07/24/2017

Post author

Lourdes

Wie zijn wij zonder houvast, iets of iemand om in te geloven.

Hoe is het om nergens in te geloven, stil, leeg. Wie ben ik zonder geloof, zonder vertrouwen. Is geloven in iets Een basis, onze basis waarop we op kunnen bouwen. Onze waarde en normen, ons visie op het leven, ons toekomst.

Noem het Boeddha, noemt het God, Allah of het licht, het maakt niet uit. Haal er kracht en liefde uit. Ik gebruik het als houvast als ik me even niet sterk voel. Wie anders begeleid me door de donkere gangen? Wie anders leid me naar het licht aan het einde van die gang. Ik wil niet bang zijn als ik erdoor heen loop. Sterk genoeg zijn om samen erdoor heen te kunnen lopen, vertrouwen kunnen hebben, vertrouwen in elkaar.

Geen geloof of vertrouwen hebben voelt leeg, eng, verwarrend. Welk pad moet ik volgen? En wie wijst mij de weg. Kan je hulp ontvangen zonder geloof en vertrouwen. Kan je je naar me toe draaien, me handen vast pakken en geloven dat waar we gaan het goed is. Omdat we geloven, in elkaar, in verlichting, in liefde. Want alles is licht en liefde. Als je maar gelooft en vertrouwen hebt. Vol overgave vertrouwen hebben is eng en spannend. Totale overgave op je geloof en je innerlijke ik waar je op kan vertrouwen omdat je gelooft dat hij je de weg zal wijzen. Ik mag nu de kracht en liefde die ik uit mezelf heb gehaald,volledig,vol vertrouwen en zonder angst gaan geven en terug krijgen. Van die persoon die ik vol overgave vertrouw. En die ik lief heb en die mij lief durft te hebben. Ik durf te gaan vertrouwen op mezelf en wat ik voel. Hij heeft me nog nooit in de steek gelaten en heeft me altijd de juiste pad op gestuurd. Het negeren is wat ervoor zorgt dat ik afwijk en de verkeerde afslag neem.

Laten we samen de verlichting zoeken en volgen naar een leven vol geluk en liefde. Omdat we het waard zijn en mogen zijn om dat te ontvangen. 

Voel het licht, geloof het licht en liefde.

Veel liefs, Lourdes. 

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ready for the next post?