Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Verbinding

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

05/14/2017

Post author

Lourdes
[siteorigin_widget class=”Simple_About_With_Image”][/siteorigin_widget]

Verbinding maken met de ander… dit was en is soms nog steeds een moeilijk thema voor mij. Ik was iemand die altijd iedereen toeliet zonder twijfel, ging ervan uit dat de ander goede bedoelingen had. Maar kwam er keer op keer achter dat, dat niet zo was.

Het grootste verdriet is mij aangedaan door degene die er altijd voor je hoort te zijn, degene die je in bescherming zou moeten nemen tegen dingen/mensen die je pijn willen doen. Nooit heb ik kunnen denken dat zij degene was die mij het meeste pijn zou doen.

Dit heeft me veranderd. Dit heeft alles waarvan ik dacht, ‘dit is mijn leven’ waarvan ik dacht ‘dit ben IK’ doen veranderen. die leugen heeft ervoor gezorgd dat er een muur om me heen is gekomen die er nooit was. Ik stel me niet gelijk open voor de ander. Vraag mezelf af, “wat is jou bedoeling met mij” “meen je wat je zegt?”

De verbindingen die ik heb zijn nu beperkt ter bescherming van mezelf, of in ieder geval dat zeg ik tegen mezelf. Of weerhoud het mij ervan om mooie verbindingen aan te gaan? omdat ik niet vertrouw dat het een pure verbinding kan zijn. Ik wil ook geen oppervlakkigheid meer. Het moet echt zijn, het moet oprecht zijn.

Als een grens is bereikt dan kom je daar niet meer over heen. Dan heb je me gekwetst of ik voel dat jij mij kan kwetsen. Blijf dan maar waar je bent, want dan ben ik veilig.

Veilig om niet meer gekwetst te worden, veilig voor de teleurstelling dat de ander niet op dezelfde manier de verbinding aan gaat zoals ik dat doe.

Er zijn maar weinig mensen in mijn leven waarmee ik een echte, pure verbinding voel en heb. En de vrouw waarmee ik de puurste vorm van verbinding mee hoor te hebben, zal niet meer toegelaten worden. Niet meer op die manier.

Ik zorg ervoor dat de verbinding met mijn dochter de puurste vorm is. Ik zal degene zijn waarop ze volledig kan vertrouwen en op terug kan vallen wanneer dat nodig is. Ik zal altijd eerlijk en oprecht zijn. En onvoorwaardelijke liefde geven. Dat is mijn les geweest. Alles gebeurt met een reden. Ik ben veel sterker dan ik ooit was, ben veel directer en eerlijker dan ik ooit was.

Alleen de mensen waarvan ik denk die mijn vertrouwen verdienen kunnen dit van mij krijgen. Je komt niet meer makkelijk mijn cirkel in, mijn hardheid en kilheid komt door jou. De liefde en vertrouwen die ik kwijt ben geraakt in de mens, komt door jou. Dat is de pijn en de last die ik met me mee moet dragen. Want de ‘ik’ die ik was is er niet meer.

Maar ik ga door en laat me niet stoppen of afremmen. Verbinding is waar het om draait in het leven. Het verleden achter je laten en door gaan. Open blijven staan voor liefde en het licht.

Wees eerlijk en oprecht tegen de mensen om je heen. Wees niet bang om de waarheid te zeggen. ‘Eerlijkheid duurt t langst’ zeggen ze. Ze hebben gelijk. Ook al denk je dat je de ander pijn kan doen, niet de waarheid vertellen doet het meeste pijn.

Voel de liefde… ervaar het licht…

Veel liefs, Lourdes.

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ready for the next post?