Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Verandering

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

08/20/2017

Post author

Lourdes

Mensen om mij heen veranderen, ze maken een groei door. Ze stellen zich open voor verandering. Ze stellen zich kwetsbaar op, graven diep naar blokkades en wanneer ze die tegen komen vechten ze zich er doorheen hoe moeilijk het ook is. Daar heb ik bewondering voor. 

Hoe mooi is het als je durft te veranderen, dat je het tegen je demonen op wil nemen, dat je durft te vechten en wilt winnen om in het licht te mogen komen staan zoals je verdient. Het gebeurt voor ons allen op eigen tempo. Opeens is het daar en kan je er niet meer omheen, dan is het tijd om op te staan en te gaan knokken dit is het begin van jou pad.
Wanneer je eraan begonnen bent kan je het niet meer tegen houden. Als je tegen het licht gaat vechten in plaats van het toe te laten, zal het licht blijven terug vechten om erdoorheen te komen en zijn plek in je hart in te gaan nemen. Want daar is waar hij hoort te zijn.

Je hebt geen keus meer, het voelt eng, spannend maar het is jou tijd om het aan te gaan. Het is jou tijd om in het licht te komen en te voelen wat het voor jou kan betekenen. Je bent groots, mooi, krachtig. Dit is nog maar het begin, het begin van jouw pad, jouw pad naar intense liefde, geluk en blijdschap. Pak dit leven aan om aan te pakken waar je al levens lang mee vecht. Het is de tijd om te winnen!

Ik kan het al zien, groots kan je worden, groots kan je zijn. Alles wat je wil, kan je bereiken. Pak de hand die je aangereikt wordt, durf je kwetsbaarheid te laten zien dat maakt je nog krachtiger. Staan voor wie je bent en wat je wil is sterk, je muur mag beetje bij beetje af gaan brokkelen. Alles wat je vroeger hielp staat je nu in de weg om te groeien en los te breken.

Je mag, je bent veilig… je bent niet alleen. We staan naast elkaar, hand in hand, zij aan zij. En we helpen elkaar deze strijd te winnen. Je bent welkom en gewild, je bent niet klein, je bent groot. Gelijke is wat je bent, nooit meer iemands mindere. Want jij bent jij en wie jij bent is prachtig. 

Voel het licht, wees het licht. 

Liefs Lourdes. 

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ready for the next post?