September 2020

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

09/03/2020

Post author

Modern Mediums

De 9e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand september 2020

Maand vibratie September

September is een maand van afsluiten en afronden op alle fronten. Met dubbele vibraties in de dag energieën zijn er weinig neutrale dagen voor vele van ons. Het is of een passende energie of juist een hele uitdagende energie wat voor een rollercoaster effect kan zorgen. Bekijk je persoonlijke numerologie kalender om je belangrijke afspraken en evenementen zo goed mogelijk te plannen. Heb je nog geen kalender klik hier.

Het is het einde van een cyclus en een mogelijkheid om ruimte te maken voor nieuw. Het is gebruikelijk om letterlijk te gaan op en uitruimen, repareren, klussen en verfraaien in huis, tuin en omgeving. Doneer je spullen, tijd en geld aan een goed doel of help iemand in je omgeving. Ook op mentaal en emotioneel vlak mag er opgeruimd worden, wat loslaten van het verleden een thema maakt deze maand en nostalgie hoort daar bij. Het is niet raar om deze maand geconfronteerd te worden met het verleden en bewust te worden van oude denkpatronen, overtuigingen en herinneringen, het is de bedoeling om deze onder de loep te neemt en te bepalen of ze nog nuttig zijn voor jou.

Het is tijd om leiding te nemen en je richting aan te geven voor de komende tijd. Gemaakte plannen en/of ambities kunnen ineens veranderen doordat het in deze energie mogelijk is om dieper te duiken en het grotere geheel te zien. Er kunnen ineens vraagtekens verschijnen bij eerder gestelde doelen en men kan wat wispelturig en voorzichtig lijken. Het is goed om deze maand wat meer tijd te nemen alvorens grote veranderingen en verplichtingen aan te gaan, maar stel nodige veranderingen niet uit vanwege angsten.

Familie en huis is erg belangrijk deze maand, men kan meer behoefte hebben aan geborgenheid, het oude vertrouwde nest en de mensen die je door en door kennen. Ook is het niet heel ongepast als je getriggerd wordt door ouders en verzorgers die ooit een autoritaire of zelfs een dominante energie waren in je leven. Het kan zomaar duidelijk worden wat je als gemis hebt ervaren in je jeugd en hoe dat jou de dag van vandaag nog steeds beïnvloed. Oude gevoelens van afwijzing, verlating- bindingsangsten en jeugdtrauma’s kunnen zomaar naar de oppervlakte komen drijven maar enkel als doel om deze voor eens en voor altijd los te laten. Het geeft ook de gelegenheid om het perspectief bij te werken en te zien hoe ver men is gekomen desondanks alle ervaren dieptes tot nu toe.

Deze maand is een ware test voor het zelfvertrouwen. In hoeverre zijn we accepterend naar onszelf, de omstandigheden en alles wat we hebben overwonnen tot nu toe. Kijken we met dankbaarheid terug met het besef dat elke obstakel ons heeft gevormd tot wie we zijn vandaag? Of kijken we terug met afkeer en afkeur en daarmee automatisch met de zelfde invulling naar onszelf?
We bezitten allemaal een innerlijke wijsheid die deze maand meer naar voren mag komen en ons de tools geeft om makkelijker het grotere geheel te zien. Wij zijn meesters van ons eigen bestaan en daar zal deze energie je in gaan helpen als je dit toelaat. Onderzoek, vraag en observeer elk onderdeel van jezelf waar de energie nog niet geheel stroomt zoals gewenst. Laat je niet afschrikken door de opkomende uitdagingen die je voor je voeten krijgt geworpen en blijf bij het nu.

Een hele mooie maand om je kennis uit te breiden, workshops te doen of spirituele cursussen te volgen maar ook goed om boeken te lezen waar je niet eerder aan toe kwam of niet aan durfde te beginnen. Zet je in voor anderen maar laat je barmhartigheid niet afleiden van je eigen leven en ontwikkeling. Vraag om hulp als je dit nodig hebt, hoe atypisch of moeilijk het ook mag voelen, september brengt een samenhorige en humanitaire energie met zich mee waar we allemaal gebruik van kunnen maken.

Advies:
Werk alles af wat je al langere tijd hebt uitgesteld, dit zal veel makkelijker verlopen deze maand.
Ga voor hetgeen goed voelt ipv wat verstandiger lijkt, je innerlijk kompas is zeer sterk en zal je niet falen op de langere termijn.
Schrijf al je ideeën en inspiraties op ondanks dat je er nu nog niks mee kan.
Kom je plotseling een oude bekende tegen? Dit is niet perse een teken van het Universum om de relatie weer nieuw leven in te blazen, volg je gevoel.
Ben je op zoek naar een promotie kies in de kalender een goede dag uit om de stap te zetten, september kan je hierin ondersteunen om de stap te nemen naar een leidinggevende functie of meer verantwoordelijkheid op carrière gebied.
Het goed om in september meer tijd in de natuur of groene omgeving door te brengen, het liefst met je familie.
Ben je nieuwsgierig naar spiritualiteit of ben je jouw spirituele kant aan het ontwikkelen, ga dan opzoek naar een leermeester of groep van gelijkgestemden. De energie stimuleert het opnemen en delen van kennis wat ervoor kan zorgen dat je in een stroomversnelling terecht mag komen als het gaat om spirituele en persoonlijke ontwikkeling.
Wees niet te streng voor jezelf en hetgeen je hebt gedaan of meegemaakt in het verleden. Het herkauwen zal niks veranderen aan het verleden enkel het heden en de toekomst.
– Gebruik affirmaties als hulpmiddel om oude denkpatronen te doorbreken en meditaties om te helpen bij het los laten van het verleden of vorige levens.

Voor de dagelijkse energie kun je terecht bij de Dag Energie Deluxe

en voor de wekelijkse rode draad, abonneer op ons YouTube Kanaal

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Ready for the next post?