September 2019

De 9e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand september 2019.

 

Deze maand staat voor verandering, leiding nemen en schoon schip maken.

Het is een 9 maand en een 3 universele maand, in een 3 universeel jaar.

De energie staat geheel in het teken van creativiteit. De 9 energie is een verhoogde vibratie, deze bezit alle kwaliteiten van de voorgaande cijfers. Bezit veel kennis en wijsheid en staat onder andere voor leiderschap, afronding, compassie, ambitie en totaliteit. Deze maand staat voor opruimen. Zowel letterlijk als op energetisch vlak. Het is een maand waarin je alle projecten, taken en dingen die nog gemaakt moesten worden, kan afronden. Het is de bedoeling dat je ruimte gaat creëren voor een nieuw hoofdstuk.

Je zal je huis opruimen, spullen weggooien die jou niet meer dienen en eventueel de contacten in je telefoon opschonen. Dit kost veel energie maar je ontvangt de energie om dit voor elkaar te krijgen. Het is de bedoeling dat je je leven gaat herorganiseren; wat maakt jou gelukkig? Waar heb je de touwtjes te veel laten vieren en moet je deze weer aantrekken? Dit is de maand om je koers weer te bepalen en er alles voor te doen om het mogelijk te maken dat je deze koers aan kan houden.

Ondanks dat de energie je vraagt om actie te ondernemen en het tempo omhoog te brengen, is het niet de bedoeling dat je je gaat haasten. Haastige spoed is zelden goed. Het is de bedoeling dat je vanuit je gevoel aan het werk gaat en van daaruit beslissingen maakt. Wanneer je dit vanuit je verstand gaat doen, kan je overweldigd raken. Dit omdat er veel beslissingen te maken zijn deze maand. Wat de energie van deze maand ook kan aanwakkeren, is perfectionisme. Alles goed willen doen, drang naar controle, wat weer geheel tegenstrijdig is met het volgen van je gevoel.

Wanneer je in deze energie gaat zitten en van daaruit gaat handelen, handel je vanuit angst. Je wordt hierdoor afgeleid van hetgeen wat enorm belangrijk is en komt in de val terecht. Juist door je te laten leiden door je gevoel, wordt je geleid naar het ‘juiste’ pad, wat goed is voor jou en waar je uiteindelijk moet zijn.

Naast het herorganiseren wat je voor jezelf mag doen deze maand, kan je merken dat de mensen in je omgeving, die nog zoekende zijn en zich niet bewust zijn van hun kunnen, zich richten op jou om te zoeken naar leiding en houvast. Het is echter wijzer om hen aan te moedigen om de eigen touwtjes in handen te nemen, dan dat jij het overneemt. Want je hebt al genoeg te doen.

Het voelt misschien als een hele serieuze energie deze maand, maar het tegendeel is waar. Ondanks dat je een hele hoop uit te vogelen hebt voor jezelf, zullen er genoeg mogelijkheden zijn om veel gezelligheid te ervaren en te genieten van deze momenten. Het is belangrijk om veel te lachen, plezier te maken, en goede gesprekken aan te gaan met familie en goede vrienden.

De energie van deze maand, geeft je de mogelijkheid om jezelf op een leuke en luchtige manier te uitten. Creativiteit is hierin enorm belangrijk, dus houd je in je vrije tijd hiermee bezig. Dit kan je ook helpen wanneer je beroepen beoefent waarin communicatie erg belangrijk is, design, amusement maar ook in de coaching business, het begeleiden van mensen en het geven van workshops. Het is een mooie tijd om terug te geven aan de maatschappij, je tijd te doneren aan een goed doel of een persoon die dit extra kan gebruiken. Je kan de drang voelen om actie te ondernemen ten behoeve van het milieu en de minderbedeelde.

Het wordt een maand van ambitie, waarin er veel gedaan mag en kan worden. Niet alleen voor jezelf maar ook voor anderen. Schrik niet van de hoeveelheid, maar vraag tijdig én accepteer hulp. Doe alles stap voor stap, niet alles tegelijk willen doen en ga mee met de energie. Wanneer je dit niet hanteert, kan het een opgejaagd gevoel opleveren en je veel stress bezorgen.

 

Een voorspoedige maand toegewenst in liefde en licht!

Voor de dagelijkse energie kun je terecht op onze Facebookpagina

en voor de wekelijkse rode draad, abonneer op ons YouTube kanaal

Wil je weten wat de maand september voor jou persoonlijk in petto heeft, vraag je persoonlijke maand vibratie aan.

 

Fijne maand!

Modern Mediums