Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Passie

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

05/20/2017

Post author

Penny Klaver
[siteorigin_widget class=”Simple_About_With_Image”][/siteorigin_widget]

Soms zoek ik inspiratie voor een mijmering of iets om over te schrijven. Zo ook deze keer. Een tijdje terug heb ik een deugden kaartenset aangeschaft. Alle 100 kaarten heb ik gehusseld en ik had de kaart PASSIE gekozen. Erg bijzondere kaart, want deze kaart trok ik eerder eens bij een yoga les. Ik was erg onder de indruk van de mooie boodschappen dat ik besloot de kaartenset zelf ook aan te schaffen. En nu weer vanuit die 100 kaarten de kaart PASSIE. Dat moge duidelijk zijn dat de kosmos, het universum, de engelen een boodschap hebben te brengen.

 

Als ik andere mensen over hun passie hoor praten of passievol over hun werk of hobby hoor praten, dan vind ik dat heerlijk. Ik geniet mee met hun verhalen. Het is geen standaard opgesomd verhaal, waar geen geur of smaak aan zit. Nee, er zit leven in hun woorden, in hun mimiek en ik voel het energieniveau stijgen. Ze zijn helemaal in hun element. Ze zijn trots en praten de oren van je hoofd. Ook al heeft hun passie totaal niet mijn interesse, ik ga het stiekem toch een beetje leuk vinden. Ik kijk en luister en met een brede glimlach hoor ik hun verhaal aan. Ik vind het tof dat ze het delen. Ze stralen uit hun ogen en ik straal mee.

 

Wat is passie? Passie voor mij is iets wat ik graag doe, waarin ik tijd en ruimte vergeet, ik zit in een flow en ben niet meer te stoppen. Ik krijg er energie van in plaats van dat het me energie kost. Als ik even uit die flow stap, dan voel ik een warm geluksgevoel in mijn lichaam, dan wapper ik met mijn handen en denk ik: ‘Yes, wat tof, vet, super, cool, wat leueueueuk dat ik dit doe, wiehoe!!’ Ik word blij van goede gesprekken met dierbare vrienden. Ik laat mijn koffie/thee koud worden als ik creatief bezig ben: knippen, kleuren en plakken. Ik word blij van het proces dat ik tot inzichten kom en de inzichten op zich, ze geven me rust en helderheid. Ik houd van groei. Ik beweeg graag en daag mezelf daarin uit, met spierpijn en al. Ik vergeet de tijd en ruimte als ik een goed boek lees en deze niet kan wegleggen. Ik geniet van nieuwe dingen doen, nieuwe mensen ontmoeten, ook al vind ik dat wel spannend, het is altijd een overwinning om het te doen en het geeft veel voldoening en verrijking. Ik vind het heel fijn om te schrijven en mijn gedachten ordenen. Ik ben blij, nu ik al deze dingen opschrijf. Passie geeft vorm, inhoud en betekenis aan mijn leven.

 

Heb ik nu mijn passie(s) gevonden? Of is er nog die ene ultieme passie? Ik heb de laatste tijd weinig tijd aan deze dingen besteed of ik geniet er minder bewust van. Misschien willen de engelen met de kaart PASSIE laten weten dat ik meer tijd hiervoor mag inplannen. Tijd maken voor deze activiteiten, tijd doorbrengen met mezelf en datgene doen wat mij blij maakt. Zorgen dat ik meer mag genieten van het mooie leven, dat er meer is dan facebook en de series op televisie. Zodra ik die leuke dingen doe, kan ik achter mijn levensdoel komen en krijg ik antwoord op de vraag waarom ik hier ben. Ik weet al dat het antwoord liefde is. Liefde voor mezelf, liefde voor de anderen, liefde voor moeder aarde, liefde voor het leven. Lief zijn voor mezelf door dat te doen wat mij blij maakt. Mensen (en mezelf!) bewust te maken dat liefde het antwoord is op het leven.   

 

Wat maakt jou blij? Waar word jij in- en ingelukkig van? Je kunt je in het klein afvragen wat je het liefst de hele dag doet als je niet hoeft te werken en de tijd vergeet. Waar krijg je energie van en een warm gevoel bij? In het groot vraag je je af waar je voor staan in het leven. Wat vind je belangrijk in het leven? Waarom ben je hier, wat is je levensdoel?

 

Je bent groter dan je denkt. Heb je lieve leven lief.

 

Penny Klaver

****

Spreekt het je aan? Wil je iets delen? Heb je suggesties of tips? Laat een reactie achter of mail naar: pennyklaver@modernmediums.nl

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ready for the next post?