Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Ontmaskeren

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

08/14/2017

Post author

Penny Klaver

Meer en meer geloof ik in mezelf. Laatst zag ik foto’s van mezelf terug. Wat ben ik een mooie vrouw, waarom zag ik dat toen niet? Waarom zie ik dat nu (nog) niet? Toen was ik ook niet zeker van mezelf. Ik vond mezelf niet knap, ik was te dik en lelijk en had geen zelfvertrouwen. Ik krijg tranen in mijn ogen dat ik nu -jaren later- pas inzie hoe mooi ik was of eigenlijk bén. En hoe streng ik nog steeds ben. Dat ik niet geloof in mijn eigen kracht en pracht. Ik weet zeker dat als ik foto’s van nu over 5 of 10 jaar terugzie, opnieuw zal denken: Wauw, wat een knapperd is zij! Ik wens dat ik dat nu al kan zeggen over mijn spiegelbeeld. Ik ga voor de spiegel staan, ik kijk mezelf in mijn mooie ogen en zeg hardop: ‘Ik ben mooi, krachtig, sterk en prachtig. Ik mag er zijn. Ik ben het waard. Ik houd van mij.’ Het voelt raar en is nog moeilijk te geloven, maar het raakt me wel. Ik kom er wel. Er wacht mij een gouden toekomst vol liefde. Liefde is alles.

 

Ik word me meer en meer bewust van de regels, eisen en beperkingen die ik mezelf op leg en hoe ik over mezelf denk. Zodra ik er weer één te pakken heb, deze uitspreek en uitpluis is het soms echt te suf voor woorden hoe moeilijk ik denk… Ik ben er trots op dat ik er meer en meer ondermijn. Door ze te ontmaskeren, kan ik mijn maskers die ik draag stuk voor stuk afzetten en zo kom ik dichterbij de kern van wie ík ben en wil zijn: vrij, lief, zorgzaam, eerlijk, mooi, krachtig, sterk en prachtig. Oh wat vind ik het heerlijk. Het voelt alsof ik mezelf weer kan zijn en ga houden van mijn hele hebben en houden. Mezelf accepteren precies zoals ik ben, inclusief mijn maskers die ik nog draag, inclusief de stemmen, inclusief de suffe regeltjes. Ook nu ben ik goed zoals ik ben. Ik ben aan het veranderen. Ik maak fouten en dat is oké. Ik werk blokkades weg en dat is oké. Ik loop tegen nieuwe blokkades aan en dat is ook oké. Ik ben op zoek naar een balans om lief te zijn voor mezelf en mezelf ook uit te dagen door buiten mijn comfortzone te bewegen. Ik kan het. Ik wil het. Ik zal slagen.

Zoals ik het nu opschrijf, wordt er een vlammetje aangewakkerd dat niet kan wachten volledig te gaan branden.

 

Ik ben mooi. Ik ben krachtig. Ik ben sterk. Ik ben prachtig. Ik ben het waard. Ik mag er zijn. Ik houd van mezelf.

 

Je bent groter dan je denkt. Ontmasker je lieve leven.

 

*Penny Klaver*

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ready for the next post?