Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Oktober 2020

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

09/30/2020

Post author

Modern Mediums

De 10e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand Oktober 2020

Oktober 2020

Hou je vast! Er is een hele snelle en dynamische energie aanwezig deze maand. Het is een frisse wind wat komt aanwaaien en ons allemaal een schone lei aanbiedt om te creeren wat we voor ogen hebben. De maand oktober is een 1 vibratie, en dit jaar gecombineerd met de 5 energie (Universele maand vibratie). Beide zeer impulsief en snelle vibraties wat ervoor zorgt dat we met zijn allen in een stroomversnelling terecht komen. De avontuurlijke vibraties motiveren ons om de focus te leggen op onszelf en de doelen en dromen die we hebben. Er is een hoop daadkrachtige energie beschikbaar die helpt om de nodige dingen onder handen te nemen en door te stappen. De 1 vibratie helpt ons om “egoïstisch” te zijn en vanuit eigen perspectief te denken en handelen, wat is goed voor mij? De 5 energie ondersteund hierin door vraagtekens te zetten bij de automatische reacties en handeling die we ons eigen hebben gemaakt en de verplichtingen die we ons hebben toegeëigend. Ze stimuleert om te beoordelen op wat voor manier wij vrijheid ervaren en of we werkelijk de ware ik volledig tot expressie laten komen. Het gaat allemaal om persoonlijke waarheden en hoe we deze in alle vrijheid kunnen toepassen. Het realiseren van deze stukken is echter niet genoeg deze maand, je krijgt een duw in de rug om hetgeen je bewust bent geworden te implementeren in je leven, of het duwtje hard of zacht-handig zal plaatsvinden is echter aan de hoeveelheid weerstand dat er geboden wordt in dit proces.

De energie is deze maand helemaal perfect voor het netwerken, spontaan en flexibel te zijn en om jezelf te verwennen met bijvoorbeeld een tripje of etentje. De kritische 1 energie heeft de neiging om het zelfvertrouwen aan te vallen door de lat erg hoog te willen leggen. Zelfkritiek en perfectionistisch denken kunnen deze maand voor enorme struikelblokken zorgen en zeer demotiverend werken. Het willen plannen en de touwtjes in handen moeten houden zal de nodige drama uitnodigen. Ondanks dat onze wil en daadkracht versterkt mag worden is het belangrijk om toch mee te buigen en onverwachte wendingen te omarmen. Wees niet verrast als men ineens van gedachte of richting veranderd of zich niet aan beloftes houden, raak echter ook niet gefrustreerd door egocentrisch denken en de onwilligheid om in andermans schoenen te staan; koppigheid, competitief/rebels gedrag en eenzijdig denken hoort bij de huidige energie.

Een behoefte aan meer ruimte, op allerlei manieren, en de behoefte aan zelfstandigheid kan voor enkele van ons zeer onwennig en verwarrend aanvoelen. Het verzorgende element wat velen van ons in zich dragen zal nu minder gewenst zijn door de omgeving en mag in positieve zin omgezet worden naar een coachende en motiverende rol in plaats van de ander bij de hand te pakken en te begeleiden. Het is de bedoeling om je omgeving aan te moedigen en te inspireren maar dan door een gezonde afstand te houden en niks meer over te nemen of te willen dragen. Respecteer elkaars grenzen en eer de kracht in de ander door ze niet te zien of behandelen als een slachtoffer.

Een mooie maand voor fysieke activiteiten en nieuwe ervaringen. Het avontuur roept en de gelegenheid om je leven te verrijken met nieuwe ontdekkingen is groot. Met een positieve instelling is er veel mogelijk deze maand en is er ruimte voor positieve verrassingen op alle gebieden maar zeker op financieel gebied. Een goed moment om veranderingen door te zetten op werk en business vlak en nieuwe doelen te stellen voor je verdere carrière. Heb je officiële documenten te tekenen, let op de kleine letters en vraag om advies wanneer nodig.

:

Advies:

 • Ga na wat jij nodig hebt en voel je niet verplicht om anderen op de eerste plek te zetten deze maand, dit zal je onnodig veel energie kosten.
 • stel nieuwe doelen vast voor jezelf en onderneem de nodige actie hiervoor.
 • Voel je enorme onrust of heb je last van te veel energie, ga sporten en bewegen.
 • Spreek je waarheid en laat je ware zelf zien. Kleding is ook een mooie vorm van zelfexpressie.
 • Gebruik affirmaties om je zelfvertrouwen hoog te houden en je kritische stem te dempen.
 • Hou je vast aan je onderbuik gevoel, deze zal extra scherp zijn als er sprake is van deceptie.
 • Verlies jezelf in boeken, of schrijf zelf een boek, als je fysiek niet in staat bent om te reizen of als je wat fantasie kan gebruiken, of als je een overschot aan fantasie kwijt wilt.
 • Laat je niet afschrikken door alle chaotische energie, ontspan en gebruik je spontane kant om je weg te vinden deze maand.
 • Onderneem iets nieuws, zoek de spanning op voor een nodige adrenaline kick.
 • Merk je dat je veel in je hoofd zit, ga naar buiten en maak een wandeling.
 • Gebruik je speelse kant door bijvoorbeeld spelletjes te spelen of met vrienden op stap te gaan voor een positieve energie boost.
 • Probeer zo veel als mogelijk confrontaties en discussies te vermijden, pick your battles.
 • Het is makkelijker om je belangrijke spullen kwijt te raken of te misplaatsen, geef alles een vaste plek.
 • Schrijf zoveel mogelijk op wat belangrijk is en zet extra wekkers.
 • Omarm verandering en laat het Universum je de juiste richting op duwen. Overgave en vertrouwen.

Voor de dagelijkse energie kun je terecht bij de Dag Energie Deluxe

en voor de wekelijkse rode draad, abonneer op ons YouTube Kanaal

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Ready for the next post?