Oktober 2019

De 10e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand oktober 2019.

Oktober is een 1 maand en een 4 universele maand.

De 1 maand staat voor een maand van actie, ondernemen, daadkracht, ambitie, nieuwe doelen en projecten, aangaan van nieuwe verbindingen en connecties, netwerken en de vraag; wat wil ik?

Het gaat over zelfstandigheid, op eigen benen staan en je eigen beslissingen maken. 

 Problemen confronteren en daadwerkelijk oplossen. Reken hierin niet op de mensen op je heen. Je kan altijd vragen om advies, maar de daadwerkelijke oplossing moet vanuit jezelf komen.

Het is een goede maand om nieuwe contracten aan te gaan en deze ondertekenen. 

Nieuwe dingen oppakken, en lekker ervaren. Dit is een goede manier om je kennis uit te breiden en om je zicht op de wereld te verbreden. Mooie maand om te reizen. De energie van deze maand ondersteunt je om het contact te verbreken met mensen die niet meer bij jou passen, dit geldt zowel op professioneel als op privé gebied. Tevens komt perfectionisme naar voren.

Je krijgt de kans om hetgeen waar jij goed in bent, te ontwikkelen tot expertise. Uitstekende maand om te studeren en om je kennis door te geven ( coaching, workshops etc).

Het is deze maand echt de bedoeling om alles wat je geleerd hebt, in praktijk te brengen. 

Het thuisfront vraagt de nodige aandacht. Denk hieraan aan reparaties, opknappen en het is een gunstige maand om te verhuizen.

Maak de plannen voor de toekomst concreet. 

Het is ook een maand waarin je wat kritischer kan zijn dan normaal. Naar jezelf toe maar ook naar de mensen om je heen. Wees je hiervan bewust en geef er een positieve draai aan. Hiermee kan je de nodige discussies besparen. 

Je zal de balans moeten vinden tussen zekerheid en het nemen van risico’s. Het is niet altijd mogelijk om alles van alle kanten te kunnen bekijken, ook al heb je hier de neiging toe. Take a leap of faith.

Verder kan dit een sociale maand zijn, en is het goed om gezelschap op te zoeken of om contacten aan te halen met oude vrienden. Het geeft je tevens de mogelijkheid om jouw plannen en doelen te delen, wat weer kan leiden tot nieuwe aanknopingspunten en kansen. Hierdoor kun je stappen vooruit zetten in het behalen van je doelen. 

Advies;

Breng je doelen in beeld, schrijf het op, maak een visionboard en deel dit met zoveel mogelijk mensen.

Om het zelfvertrouwen hoog te houden deze maand, is het belangrijk om bewust te zijn van de zelfkritiek. Stel iets positiefs tegenover elk puntje van kritiek; wees gul met het geven van complimenten aan jezelf en de mensen om je heen.

Veel netwerken deze maand.

Wanneer je ideeën hebt voor een nieuw project of een eigen onderneming, dan is het deze maand de juiste periode om hiermee aan de slag te gaan. 

Vind iets nieuws om te leren

Hele fijne maand!

Liefde en Licht, Modern Mediums