Numerologie

Numerologie

Numerologie is een hulpmiddel om het leven te verrijken en meer vrede en harmonie te integreren. In het dagelijks leven is het te gebruiken als leidraad, bijvoorbeeld: op welke datum kan ik het beste een ingreep of sollicitatie inplannen voor de beste resultaten, maar kan ook gebruikt worden om heling toe te passen op emotioneel en fysiek gebied, door de kern van conflicten te achterhalen.
Het kan je bevrijden van limitaties en je helpen om een actieve rol te hebben in het bewerkstelligen van je toekomst. Het beantwoord vragen, zoals;

• Waarom ben ik hier?
• Wat is mijn taak hier op aarde?
• Waar word ik gelukkig van?
• Wat zijn mijn natuurlijke talenten en sterke punten/eigenschappen?

De nummers laten je zien wat je sterke en zwakke punten zijn en hoe deze bijdragen aan “gelukkig zijn”, of het “lijden” EN hoe beide kanten in je voordeel in te zetten. Meer kennis over jouw persoonlijke numerologie, zorgt ervoor dat je alle informatie hebt, om het beste uit jezelf te halen en geeft je het begrip hoe onnodige conflicten uit de weg te gaan. Het helpt je te herkennen wat je echt wilt; De weg naar succes. Voor de duidelijkheid, numerologie heeft niets te maken met spiritualiteit of andere esoterie.

 

Wat is jouw levenspad en hoe deze te berekenen.

Je numerologie blauwdruk, bestaat in totaal uit zes nummers, één daarvan is je levenspad. Dit is de belangrijkste nummer vibratie van de reeks. De vibratie van dit nummer bevat de informatie van je ware ik. Om je ware geluk te vinden is het noodzakelijk om bewust te zijn van alle eigenschappen die behoren tot dit nummer/vibratie, deze de ruimte te geven en te omarmen.
Het achterhalen van je levenspad nummer, is vrij simpel; tel dag, maand en het volledige jaargetal van je geboortedatum bij elkaar op, en blijf optellen totdat je één cijfer overhoudt.
Bijvoorbeeld:
17-06-1983
1+7+6+1+9+8+3= 35 3+5=8
Jouw levenspad nummer/vibratie, zal dan uitkomen op een 8.

 

 

Een beknopte beschrijving van elk levenspad.

1.

De leider

Deze vibratie is een zeer zelfstandige vibratie, die instaat is om zichzelf te motiveren en het liefst het voortouw neemt. Ze zijn vaak zeer competitief, ambitieus, kritisch en hebben neigingen van perfectionisme. Hetgeen wat ze doen moet “goed” gebeuren! Met het ingebouwde doorzettingsvermogen en leiderschapskwaliteiten, doen ze het meestal met succes. De 1 energie bezit over een flinke dosis zelfkritiek, waardoor behaalde successen minder indrukwekkend zijn, dan voor de omgeving, ‘Goed gedaan, maar niet goed genoeg’. Het motiveren en ondersteunen van anderen in het behalen van succes is een sterke eigenschap van de 1 vibratie.

2.

Harmonie

De 2 vibratie is gevoelig, zeer intuïtief en altijd opzoek naar harmonie. Ze zijn hier om liefde te geven en om deze te ontvangen, en gaan conflicten graag uit de weg. Ze vragen vaak veel aandacht en bevestiging, en hebben behoefte aan (fysieke) genegenheid. Deze vibratie neemt vaak de rol van bemiddelaar aan en gebruikt zijn/haar sterke intuïtie om te voelen wat een ander nodig heeft. Ze voelen heel goed aan wanneer een geliefde uit balans is en doen er alles aan om dit te herstellen.

3.

Communicatie

De 3 is een zeer creatief en expressieve vibratie die veel waarde hecht aan communicatie zoals telefoneren, schrijven of andere manieren van communiceren en “het geschreven woord”. Ze zijn de gangmakers, de creatieveling, sociale vogels, willen graag gehoord worden en daardoor vaak geboren entertainers. Op een of andere manier staan ze altijd in het middelpunt en maken graag contact met anderen. Deze vibratie stelt van nature de ander op zijn gemak en door de aangeboren “psycholoog” binnenin, geven ze de beste en meest behulpzame adviezen.

4.

Logisch

De 4 vibratie is de meest logisch denkende energie van alle nummers. 1+1=2! Zeer intelligent, betrouwbaar, verantwoordelijk en altijd bezig met het vergaren van nieuwe kennis. Ze zijn de geboren leraren en hebben behoefte aan zekerheid. Kijken de kat uit de boom en spreken pas wanneer ze hetgeen ze willen zeggen goed kunnen onderbouwen. “Wat als” is een constante formule die ze toepassen op alle situaties die zich voordoen in het leven en ze vaak ook blokkeert, waardoor er veel geniale ideeën en spontane ingevingen blijven liggen. Deze vibratie is ook zeer direct en erg gesteld op de waarheid, ze nemen geen blad voor de mond wanneer ze overtuigd zijn gelijk te hebben en zijn dan ook niet in staat om de middenweg te kiezen.

5.

Avontuur

De 5 vibratie is een echte levensgenieter! Vrijheid, spontaniteit en avontuur beschrijft deze energie goed. De 5 moet kunnen reizen, of dit nu fysiek of mentaal is want ze raken snel verveeld en hebben variatie nodig. Deze vibratie bezit een actieve fantasie waar ze vaak in vluchten als ze in een omgeving zitten waar ze geen vrijheid kunnen ervaren. “De natuurlijke detective”, goed in het oplossen van mysteries en het doorzien van onwaarheden. Dit maakt ze uitstekende auteurs van fantasie of misdaad literatuur. De 5 vibratie heeft meestal veel moeite met het langdurig verbinden met/aan anderen of verplichtingen omdat dit de vrijheid kan beperken.

6.

Mama/Papa Beer!

De ware moeder/vader energie, zorgzaam, een warme en ondersteunende vibratie die voor alles en iedereen zorgt. De 6 vibratie draait vooral om het verbinden met anderen en hecht waarde aan familie. Ze gaan meestal voor het huisje, boompje, beestje zonder cliché, maar met een eigen unieke invulling. Als de 6 geen kinderen heeft of andere personen om voor te zorgen, zijn huisdieren de ontvangers van al deze liefdevolle en zorgzame energie. Deze vibratie is erg ondernemend heeft moeite met autoriteit (is absoluut geen ‘schaap”) en kan niet tegen kritiek! Ze zijn erg magnetisch, gedijen erg goed onder druk en DE persoon die je naast je wilt hebben als er chaos heerst en crisis management nodig is.

7.

Onderzoeker

De 7 vibratie is een van de meest spirituele energieën en lijkt niet van deze wereld te komen. Ze zijn altijd op zoek naar de betekenis van.., stellen de grote levensvragen, observeren en zien alles, en analyseren zich helemaal suf. Ook is deze vibratie erg geïnteresseerd in het menselijk gedrag en doorzien ze de kern van elk wezen, emotie of situatie. De gedachte gang van een 7 is vrij uniek en anders dan de rest waardoor ze vaak gezien worden, of zichzelf zien als een buitenbeentje en daardoor onbegrepen door zijn/haar omgeving. De engelachtige en serene uitstraling (prachtige ogen) is vaak erg aantrekkelijk voor de omgeving en brengt vaak de grootste stresskip tot rust. Geloof (niet gerelateerd aan religie) en vertrouwen is erg belangrijk voor een 7, als dit niet aanwezig is veranderen ze in zeer cynische en wantrouwende wezens. Natuur en water zijn zeer belangrijk elementen voor de 7 om even uit het hoofd te stappen en te ontladen.

8.

Manifestatie

De 8 vibratie is de meest zakelijke vibratie en is altijd bezig met het bereiken van financiële vrijheid. Ze zijn de typische workaholics en hechten waarde aan kwaliteit in alle facetten, zijn goed (of verschrikkelijk slecht) met geld en niet bepaald creatief aangelegd. Het opbouwen van zekerheid geeft ze een gevoel van vrijheid wat zeer belangrijk is en gaat gek genoeg hand in hand met het ervaren van spirituele vrijheid. Het is het ene uiterste of het andere uiterste met de 8 vibratie, ook hier is een middenweg zo goed als onzichtbaar. De bijzondere kracht van de 8 is: gedachten kracht! Zowel op positief als negatieve manier zijn ze in staat om het leven zo vorm te geven puur door het denken, bewuste/onbewuste manifestatie. Hierdoor zijn er 2 groepen te onderscheiden binnen de 8 vibratie:
• De positieve 8 – deze groep leeft een leven vol voldoening en minimale karma lessen. (Magiër energie)
• De negatieve 8 – deze groep leeft een leven vol harde levenslessen, meer dan anderen. (Slachtoffer energie)

9.

Humanitair

De 9 vibratie is een combinatie van alle cijfers in één. Hij is de leider, de leraar, de coach vol met levenservaring en wijsheid, ongeacht zijn/haar leeftijd. Veel mensen zijn jaloers op deze 9 vibratie door de kracht die ze van nature bezitten en overal goed in lijken te zijn. De 9 heeft een enorme capaciteit tot sympathie/empathie en kunnen zich goed inbeelden hoe een ander zich voelt. Ze bezitten een groot hart, cijferen zichzelf weg, en zijn humanitair ingesteld, sommige meer naar dieren toe. Als de 9 ergens in gelooft gaan ze, vol ambitie, passie, overtuiging en doorzettingsvermogen, helemaal voor hetgeen ze willen bereiken. Wanneer ze het doel niet behalen, voelt het alsof ze de wereld hebben teleurgesteld, dit omdat de meeste doelen die ze stellen bedoeld zijn om het leven beter te maken voor een ander. De schaduwkant van de 9 vibratie is dat ze niet kunnen loslaten, vaak lijden aan verlatingsangst en zich niet gewaardeerd voelen. Dit komt op meerdere manieren naar voren in het leven van de 9 maar heeft voornamelijk als oorsprong het ouderlijk huis of leed wat ze is aangedaan tijdens de jeugd.