November 2020

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

10/30/2020

Post author

Modern Mediums

De 11e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand november 2020

November 2020

November, de 11e maand vertaald zich naar een 2 en gaat samen met de 6 (Universele maand) vibratie een vrij huiselijke energie met zich meebrengen. Er is meer behoefte om thuis te zijn, of dit nu fysiek of emotioneel is. Het thuishaven, een plek waar men zich veilig en geborgen kan voelen, is een rode draad en brengt daarbij het thema van samenhorigheid en verbinding met zich mee. De 2 energie is een liefdevolle vibratie die zich richt op harmonie en samenwerking. Het is ook de vibratie van de liefde en dualiteit maar ook van herstel, intuïtie en speelsheid.
In de huidige situatie kan het zomaar zijn dat er een nieuwe lockdown gaat plaatsvinden, wat veel tegenstand zal oproepen. Ondanks de verbroederende 2 energie is de 6 vibratie er die zich afzet tegen autoriteit en onrecht. In het ergste geval zal er meer verdeling plaatsvinden onder de bevolking en voelt men zich gedwongen om een kant te kiezen, dit is nu eenmaal de negatieve kant van de 2 vibratie.
Als we gaan kijken naar het groter geheel is november bestemd voor het herstellen van lichaam en geest, het terugvinden van balans op alle vlakken en terug te keren naar het gevoel. De vrijgevigheid en dienstbaarheid die de 6 vibratie met zich meedraagt kan de zachtheid terug brengen en helpen met het verbinden met de omgeving.
Familie en huis trekken de aandacht en hebben meer behoefte aan samenkomen en transformatie. Met de 2-6 combinatie is het goed om het huis anders in te richten, te verfraaien of zelfs te renoveren. Verhuizen of uit-aanbouwen om meer ruimte te creëren voor bijvoorbeeld gezinsuitbreiding is ook erg passend.
Hoe raar het ook kan klinken, deze maand staat in het teken van familie en familie uitbreiding. Dit betekend dat er meer kindjes geboren of verwekt zullen worden door een hoge gehalte aan romantiek, onvoorwaardelijke liefde en moeder/vader energie. Wat er ook mag gebeuren in de wereld maak gebruik van deze energie om weer te verbinden met je geliefde. Zoek de romantiek op, de intimiteit en de waardering voor elkaar.
Deze combinatie van vibraties brengt de dienstbaarheid in ons naar voren, men is sneller geneigd een hand toe te reiken. Het verrassen en verblijden van een ander op wat voor manier dan ook is een mooi een positief effect deze maand. Ontvang dit met open armen en vergeet niet om jezelf te herinneren dat je dit verdiend.
De 6 energie geeft ons het gevoel dat we onoverwinnelijk zijn, daadkracht en doorzettingsvermogen is sterker en er is weinig om achter te blijven haken. Zelftwijfel is laag, kritiek naar de ander verhoogd maar emotioneel zijn we allemaal iets gevoeliger dan normaal. Het is deze maand dan ook erg wijs om eerst je waardering uit te spreken alvorens kritiek te leveren. Hou ook rekening met het overschrijden van grenzen, met deze energie is het veel makkelijker om over eigen grenzen te gaan en zonder na te denken het diepe in te springen voor de ander. Waak hier goed voor en raak jezelf niet kwijt in het proces omdat je de ander zo graag wilt helpen of pleasen.
Oude, huidige en/of nieuwe vriendschappen mogen deze maand weer of verder openbloeien. Het is fijn om deze maand wat bijzonders te doen in teken van vriendschap en weer in contact te komen met bijzondere mensen die je al enige tijd niet hebt gesproken. Het is een manier om weer op te laden en misschien zelfs een manier om je innerlijke zelf te helen door te delen met mensen die je vertrouwd.
Huisdieren en kinderen zullen meer aandacht vragen en verdienen dit ook met de huidige energie. Ze kunnen wat drukker zijn of meer herrie maken dan normaal, vooral geluid produceren zal voor velen een manier zijn om de aandacht te trekken. Geluid en geur komt harder binnen en kunnen negatieve reacties opwekken of zelfs zorgen voor overprikkeling.

Advies:
Deel je gevoelens en geef je emoties een stem
Gebruik muziek, geur en alle zintuigen om je stemming positief te beïnvloeden
Volg ten alle tijden je intuïtie, deze is erg sterk deze maand.
Breng je innerlijk kind naar voren en omarm de speelse energie door bijvoorbeeld spelletjes te spelen.
Mediteer en visualiseer je hartewens als het gaat om verbinden met anderen en romantische relaties.
Affirmeer voor je ideale partner, dit is niet enkel als je single bent maar ook als je relatie een positieve boost kan gebruiken.
Verras je partner met romantiek en kleine of grote cadeautjes (dit hoeft geen materie te zijn).
– Bezoek een healer, spiritueel masseur of spiritueel coach voor een diepere inzicht en heling binnenin jezelf.

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Ready for the next post?