November 2019

De 11e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand november 2019.

November is een 2 maand en een 5 universele maand.

Dit is een maand van tegenstrijdigheden, aantrekken en afstoten.

Het is een prachtige maand voor verbindingen, partnerschap, harmonie, stabiliteit, ontspanning, liefde, opnieuw verbinden met de mensen om je heen, op een dieper niveau en samenzijn. Echter zorgt de 5 ervoor dat men de nodige ruimte nodig heeft en deze ook vraagt. Het is een maand van geven en nemen. Confrontaties worden uit de weg gegaan en de vrede wordt bewaard. Overgevoeligheid is aan de orde en je kan je wat sneller aangevallen voelen. De emoties zijn intenser en meer op de voorgrond. Muziek is heel erg belangrijk deze maand, hierin kan jij je ei kwijt. Je wilt graag de balans vinden maar omstandigheden en situaties zorgen ervoor dat dit niet altijd haalbaar is. Alles gebeurt tegelijkertijd, terwijl jij de rust wilt opzoeken.

Het lijkt wel alsof je extra hard je best moet doen, om de dingen voor elkaar te krijgen. Onverwachte gebeurtenissen en situaties hangen in de lucht. Schop hier niet tegenaan. Ondanks dat het niet een gunstige maand is om te reizen, kan je hier wel de drang naar hebben. Je wilt graag weg uit de hectiek. Het beste is, om thuis een ontspannen sfeer te creëren in plaats van weg te gaan.

Het is ook een maand waarin men sneller verliefd kan worden. Het is zeer belangrijk om in deze maand geen grote stappen te maken binnen een beginnende relatie. Loop niet te hard van stapel! Je zult bedrogen uitkomen!

Het is enorm belangrijk om jezelf niet te verliezen deze maand, want de dingen kunnen mooier lijken dan dat ze werkelijk zijn. Gelukkig mogen we in deze 2 maand, genieten van onze sterke onderbuikgevoel. Deze is sterker dan normaal. Maak hier dankbaar gebruik van en luister hier naar. Je zult hiermee ellende kunnen vermijden.

Advies;

Fantastische maand om een healing te ondergaan, ingrepen en behandelingen. Het is met de energie van deze maand een mogelijkheid dat je sneller herstelt ( dit is tevens ook afhankelijk van je levenspad). Het is hierin ook belangrijk om naar je onderbuikgevoel te luisteren.

Richt een plek van ontspanningen in, in je eigen woning.

Heb je een partner, dan is het een goed idee om samen dingen te ondernemen.

Moet je een serieus aangaan, neem dan de rol van een luisterend oor aan.

Laat het aanbieden van oplossingen even achterwege, men wilt gewoon gehoord worden.

Gebruik muziek om te kunnen ontspannen, dit kan tevens een helend effect hebben op lichaam en geest. Houd hiermee stress buiten de deur.

Verbind niet met mensen die in het verleden voor chaos hebben gezorgd in jouw leven.

Ben je single en ga je deze maand daten, of zit je net in een nieuwe relatie; voet op de rem, neem de tijd om de persoon goed te leren kennen, houd je ogen en oren op en slik het allemaal niet als zoete koek.

Mediteer!

Hele fijne maand!

Liefde en licht, Modern Mediums.