Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Morgen is vandaag

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

06/16/2017

Post author

Penny Klaver
[siteorigin_widget class=”Simple_About_With_Image”][/siteorigin_widget]

Morgen is vandaag

En als ik nu de sprong niet waag

Dan blijft het een illusie

Leef het avontuur

Leef het als je laatste uur

En zoek je plek in het licht

Wat de dag van morgen brengt

Is allang niet meer de vraag

Morgen is vandaag

 

Dit is het refrein van het liedje Morgen Is Vandaag uit de musical Soldaat van Oranje. Ik draai de liedjes in mijn auto en opeens dringt deze tekst bij me naar binnen. Als donderslag bij heldere hemel raakt het me en komt het binnen. Ik luister nog eens een paar keer goed naar de tekst. Dan valt het kwartje: leef vandaag en niet morgen pas.

Het leven is een constante strijd. In welke situatie ik ook zit, het is een strijd, me, myself en I en dan ook nog de omgeving en situaties die daar lekker in poeren en wroeten. Er is ook nooit gezegd dat het een eitje zal zijn, het leven dat ik leef. Ik word continu getest. Getest om mijn de lessen te leren die ik in dit leven moet leren. Getest om te groeien. Getest om boven mezelf uit te stijgen en mooier, krachtiger, sterker en prachtiger te worden dan daarvoor.

Kan ik het aan deze testen en het leven? Ik moet niet vergeten dat al deze testen, deze lessen en het groeiproces ook het leven zijn, nu, op dit moment.

Ik schreef al eerder dat ik voor mezelf allemaal voorwaarden schep en pas als daaraan voldaan is, dat ik dan kan leven, écht kan leven en echt kan genieten. Echter vergeet ik het allerbelangrijkste: ik leef NU. Niet morgen of straks of volgend jaar of als mijn huis op orde is of of of. Nee, niet dán, maar NÚ. Nu leef ik. Nu leer ik. Nu geniet ik. Nu voelen wat goed voelt voor mij. Nu die sprong wagen en ervoor gaan. Niet pas als ik dit, dit en dit heb gedaan of heb geregeld, nee, NU. Nu. nu.

Vandaag is het moment om ervoor te gaan. Vandaag waag ik de sprong en zoek ik mijn plek in het licht. Vandaag beleef ik het avontuur. En morgen dan? Tja… dat zie ik dan wel weer, want dan is het een nieuwe nu.

 

Leef jij nu?

 

Je bent groter dan je denkt. Leef vandaag je lieve leven.

 

Penny Klaver

****

Spreekt het je aan? Wil je iets delen? Heb je suggesties of tips? Laat een reactie achter of mail naar: pennyklaver@modernmediums.nl

 

 

Soldaat van Oranje – Morgen is Vandaag


 

Waarom heb ik altijd gevoeld

Of mijn leven op drijfzand stond

Nu heb ik dus blijkbaar een doel

Waar ik een stap zet wordt het grond

Je kunt wel eeuwig van de toekomst blijven dromen

Maar met dromen komt die toekomst echt geen dag dichterbij

 

Morgen is vandaag

En als ik nu de sprong niet waag

Dan blijft het een illusie

Leef het avontuur

Leef het als je laatste uur

En zoek je plek in het licht

Wat de dag van morgen brengt

Is allang niet meer de vraag

Morgen is vandaag

 

Ik sta niet meer stil bij de tijd

Totdat die verstreken is

En ik weet alleen nog met zekerheid

Dat niets meer zeker is

Je kunt wel eeuwig blijven wachten op een wonder

Maar met wachten komt dat wonder echt geen dag dichterbij

 

Nu of nooit

Nu of nooit

Nu of nooit

Nu of nooit

‘T is nu of nooit

 

Morgen is vandaag

Morgen is vandaag

Morgen is vandaag

Morgen is vandaag

 

Wat de dag van morgen brengt

Is allang niet meer de vraag

Niet morgen

Niet morgen

Maar vandaag

Nee, niet morgen

Niet morgen

Maar vandaag

 

 

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ready for the next post?