Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Mooi mens

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

06/25/2017

Post author

Lourdes

Ik heb het voorrecht gehad om een mooi mens te ontmoeten. Iemand die oprecht, puur en onzelfzuchtig is. Iemand die echte liefde kan geven en dit met jou wil delen op elk moment dat ze in je leven is.
Een persoon die onvoorwaardelijk houdt van de mensen om haar heen, die altijd bereid is om de ander te helpen en te steunen. Die als moeder het altijd goed heeft willen doen. Iemand die zelf zoveel pijn en verdriet in het leven gekend heeft, maar toch zo mooi en puur is.

In het leven is er een mens en na dit leven is er de ziel. De ziel die ons niet verlaat en altijd bij ons is. Die nog steeds de pure, onvoorwaardelijke liefde deelt. Die mee kijkt en steunt waar en hoe zij kan. We zijn meer dan het fysieke leven. Als we een ding leren van de dood, is alles eruit halen wat erin zit.
Op 12 Juni heeft een mooi mens deze aarde verlaten, ze heeft haar gezin, haar familie achtergelaten. Het was tijd om te gaan naar een plek zonder pijn en verdriet. Naar een plek waar altijd de zon schijnt, waar kinderen altijd lachen en mensen dansen. Jij was klaar hier, waarom? Dat is een vraag waar we het antwoord niet op hebben. Je was een mooi mens, ‘a once in a life time experience’. Oprecht, puur en onzelfzuchtig. Eentje die nooit aan zichzelf dacht, anderen gingen altijd voor. Op het moment dat je voor jezelf koos, werd je ziek en kozen zij ervoor om je mee te nemen… Waarom? Dat is een vraag waar we het antwoord niet op hebben. Wat is de bedoeling van dit alles? Het leven zit vol met onverwachtse wendingen. Mooie wendingen die je veel plezier en liefde brengen. En dan zijn er de wendingen waarvan je je afvraagt. Waarom? Welk les moet ik hieruit halen. Als ik een ding heb geleerd van het spirituele is dat het altijd gebeurt met een reden ook al weten wij die niet. Het moet zo zijn, het is zoals het is.
Het leven wordt voor ons uitgestippeld ook al weten wij niet wat het pad zal zijn. Het is het pad wat wij zelf uitkiezen voordat we geboren worden. En wanneer we eraan mogen beginnen geven ze ons levenslessen om te groeien tijdens deze reis, negeren kan.. maar heeft nooit een goede afloop. Is dit wat dit geweest is? Of was jij klaar en moesten anderen meer gaan groeien, wat alleen kan zonder jou fysieke aanwezigheid? Want ik weet dat jou ziel hier zijn zal wanneer jij klaar bent om alles was er gebeurt is te relativeren en te verwerken. Zodat je straks opnieuw in contact kan komen met je dierbaren. Ik zal er zijn om je erdoor heen te begeleiden. Om iemand zo vroeg te ontnemen van zijn dierbaren is hard en moeilijk, maar dit is een van de lessen waar we blijkbaar lering uit moeten trekken. Verlies brengt alles in perspectief, zorgt ervoor dat je opnieuw gaat nadenken over hoe je, je leven leidt en wat echt belangrijk is. Je gezin, familie, carrière? Welke mensen wil ik in mijn leven en welke mensen wil ik niet in mijn leven. Bedachtzaam zijn in wie er toe gelaten mag worden.

“Ik pak je bij de hand en ik zal je begeleiden, ik zal je helpen hierdoor heen te komen. Alle stress en spanningen kun je van je af laten glijden. Want ik heb het goed en met jou zal het ook goed komen. Pak me hand en laten we gaan, gaan naar een mooier bestaan”

Zie het licht, voel het licht…. Love you…

 

Liefs Lourdes.

 


 

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ready for the next post?