De 5e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand mei 2020

Maand Vibratie Mei 2020

De maand mei belooft veel dynamiek en onverwachte wendingen. Het is een 5 vibratie en een 9 universele maand wat de nodige sensatie met zich mee zal brengen. De 5 energie brengt verandering en onverwachte wendingen. Het zal absoluut niet saai zijn deze maand en je kan je voorbereiden op chaos en snel bewegende energie. In alle hectiek is er veel ruimte voor waarheid en zelfs duidelijke ingevingen die veel helderheid kunnen bieden als het gaat om het leven, vrijheid en transformatie. Het is uiterst belangrijk om geen weerstand te bieden en in alle rust mee te voeren met de stroming en scherpe bochten die de 5 energie met zich mee brengt. Ondanks alles is het belangrijk om je gevoel van humor niet te verliezen en te accepteren dat alles met een goede reden gebeurt.

Het is niet een goede maand om langdurige verplichtingen aan te gaan omdat we in een 5 maand vaak van gevoel en gedachte kunnen veranderen. Door de boel luchtig te houden en niet te zwaar te tillen aan aardse realiteit en denken, is het mogelijk om nieuwe kansen te ontdekken en nieuwe wegen te bewandelen.

Net als de 5 vibratie brengt de 9 veranderingen en transformatie in alle vormen. Opruimen, afronden en afsluiten zijn thema’s van de 9 vibratie die deze maand ook sterk van invloed zijn in hoe we handelen en denken. Het is de juiste tijd om het huis en leefomgeving op orde te krijgen en op te ruimen. Gooi of doneer de spullen die je niet meer nodig hebt en vergeet daarnaast niet om op alle gebieden te kijken naar de dingen die je niet meer dienen. Met de 9 in de maand is het ook niet raar om dingen terug te vinden die je al langere tijd kwijt bent of plotseling weer in contact te komen met een oude bekende. Het verleden, nostalgie en loslaten zijn thema’s die op de achtergrond afspelen en van tijd tot tijd de kop op steken in deze bijzondere maand.

Voor de creatieve mensen is dit een prachtige maand om gebruik te maken van de fantasie stimulerende 5 vibratie. Schrijf je graag fictie of detective verhalen, dan is dit je kans om je creatie de nodige impuls te geven die nodig is. Wees voorbereid op onthullingen, waarheden en shocking nieuws en de nodige dramatische gebeurtenissen.

Advies:

Leef en laat leven! Vermijd drama en dramatische situaties. Deel je mening als je dat wilt, maar ga niet in de verdediging.

Let goed op je belangrijke items, zoals sleutels en portemonnee. Leg alles klaar voor de volgende dag om de nodige vertragingen tegen te gaan.

Lach! Zo hard je kan, ook wanneer er eigenlijk niks te lachen valt.

Geef grenzen aan en hou deze in stand.

Kijk goed naar wie of wat je gevoel van vrijheid beperkt of blokkeert

Neem de leiding en knoop alle eindjes aan elkaar zodat je volgende maand geheel verfrist kan beginnen zonder onnodige bagage.

Wees extra alert bij het ondernemen van fysieke of nieuwe activiteiten, een ongelukje of pech ligt heel erg dichtbij met de 5 vibratie.

Kijk goed in je Numerologie kalender! Hevig plannen heeft niet veel zin maar wees extra voorzichtig op de dagen die niet erg positief zijn voor jou.

Alvast een hele fijne maand en geniet ervan!

 

 

Voor de dagelijkse energie kun je terecht bij de Dag Energie Deluxe

en voor de wekelijkse rode draad, abonneer op ons YouTube Kanaal

Wil je weten wat de maand Mei voor jou persoonlijk in petto heeft, vraag je eigen maand vibratie aan: Shop