Welkom in Mei 2021!

De cijfercode van Mei is 5-1, alles behalve saaie momenten deze maand.
De 5 energie staat voor verandering, waarheid en vrijheid. Het is een impulsieve, chaotische en avontuurlijke energie die altijd opzoek is naar ruimte en ware expressie. In combinatie met de 1 energie gaat het deze maand over het ontdekken van nieuwe onbekende paden en het herontdekken van persoonlijke vrijheid en het opzoeken van persoonlijke levensvreugde. De energie stimuleert om de horizon te verbreden en vastgezette patronen los te laten.
In mei is het goed om vooral niet al te veel vast te houden aan routine en planning, grote kans dat het allemaal toch anders zal verlopen dan je zou willen of hopen. Het is juist de tijd om geheel spontaan en flexibel te zijn en de plotselinge veranderingen te omarmen. In een 5 maand is er meer sprake van vertragingen, plotselinge wendingen, het ontdekken van shockerende waarheden en zelfs wat dramatische situaties.
Het verlegen van grenzen, nemen van risico’s en het actief zoeken naar sensatie en prikkelingen kunnen zeer waardevol blijken op lange termijn. Daag jezelf uit om nieuwe dingen te ondernemen en JA te zeggen tegen voorheen oncomfortabele situaties. Ga voor nieuwe contacten en vergroot je netwerk door je ware zelf te laten zien, ook in business kan dit zeer lucratief blijken. Netwerken, vooral in sociale en feestelijke setting is een echte aanrader. Ook reizen en eropuit trekken past perfect bij deze maand, ontdek je omgeving en volg je ingevingen zonder teveel in je hoofd te blijven hangen.
Hou rekening met de chaotische energie en eventuele overprikkelingen die je zou kunnen ervaren, fysieke activiteiten kunnen hier heel goed bij helpen net als lekker buiten zijn. Ga weer in contact met je omgeving en naasten, het liefst in een gezellige setting.
Het is mogelijk dat men minder geneigd is om aan verplichtingen of “moeten” te voldoen, het is dan ook echt de maand om te doen wat je wilt en wanneer je wilt, als je daar de mogelijkheid toe hebt. Gebruik echter de verhoogde level aan inspirerende energie om wat voor jezelf op te bouwen waar je echt gelukkig van wordt.
Ga vooral niet in strijdt met anderen, jezelf of situaties, stroom mee met de onvoorspelbare energieën die deze maand nieuwe wegen kunnen helpen ontdekken. Weerstand bieden of tegen de stroming in willen zwemmen kan zorgen voor confronterende en zware situaties die de nodige veranderingen kunnen vertragen maar zeker niet zullen tegenhouden.
Geniet vooral van de nieuwe mogelijkheden die deze maand voorbij komen en herontdek wat vrijheid voor jou betekend. Laat los en zeg JA, veel succes!

Bestel je persoonlijke Numerologie Jaarkalender hier! En navigeer met meer positieve energie door 2021!