Maart 2021

Maart 2021

De numerologische cijfercode voor maart is 3-8. De lentemaand draagt de drie energie met zich mee wat staat voor o.a luchtigheid, communicatie, creativiteit en expressie. Het is de tijd om te gaan genieten, sociale contacten aan te gaan en gezelligheid op te zoeken. Het is een opbeurende energie die humor bezit en graag de ander laat meegenieten van de vrolijke vibraties of zich inzet om het welzijn van een ander positief te beïnvloeden. In combinatie met de 8 vibratie kan de luchtigheid wat afgeremd worden door de aardse en zakelijke aard van deze energie. Het communiceren vanuit het gevoel kan wat meer moeite kosten als het persoonlijke kwesties betreft, maar communiceren over andere onderwerpen verlopen daarentegen veel soepeler. Vooral ondernemers, sales, marketing, sprekers en creatieve beroepen kunnen erg profiteren van de 3-8 combinatie als het gaat om exposure en het vergroten van de inkomsten. 

Afhankelijk van je geboortegetal/levenspad zal het zelfvertrouwen een flinke boost krijgen of juist lager zijn dan gebruikelijk. Ook je emotionele welzijn kan erg schommelen en van het ene uiterste naar het andere uiterste razen. De een zal zeer intens en diep voelen terwijl de ander zich volledig losmaakt van het gevoel en moeite heeft om echte verbinding te maken met de emoties. Om meer evenwicht te kunnen vinden in dit stuk is het belangrijk om je creatieve kant in te zetten en/of met de handen aan het werk te gaan. Knutselen, tekenen, schilderen, schrijven kunnen enorm helpen net als dansen, zingen, toneel of in gesprek met een professional/coach. Ook op financieel vlak is het afhankelijk van jouw vibratie hoe de geldstroom zal verlopen. Ben je een 3,7 of 9, let dan op je uitgaven. Je bent sneller geneigd om prul te kopen of een miskoop te doen, bepaal en blijf binnen je budget!

Het huis en apparatuur kan deze maand te maken krijgen met plotselinge afbraak of defecten. Met creatief denken kan je jezelf veel geld besparen. Heb je te maken met een tekort aan geld, dan is dit de maand om te gaan brainstormen voor nieuwe winstgevende ideeën, ook de creatieveling kan meer geld verdienen met het verkopen of tentoonstellen van eigen creaties. 

De keelchakra, je stem/het uitspreken, is hetgeen waar aan gewerkt mag worden voor ware expressie. Depressieve/neerslachtige gevoelens of drastische stemmingswisselingen kunnen een teken zijn van overbelasting en vragen de nodige welzijnscheck. Een goede maand om een coaching traject te starten/volgen, geldend voor alle soorten coaching. 

Tip: Manifesteer door je gedachten positief te houden, affirmaties te gebruiken en te visualiseren. Maar het belangrijkste is het gebruik van expressie om deuren te openen en kans te creëren. 

Hulp nodig bij het in balans brengen van je energie

 

Bestel je persoonlijke Numerologie Jaarkalender hier! En navigeer met meer positieve energie door 2021!

Wil je je kansen nog extra verhogen? Geef jezelf het cadeau van inzichten en meldt je aan voor de Dag Energie Deluxe. Dagelijks een kijk in de dag energie van morgen.