Maart 2020

De 3e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand maart 2020

Maandvibratie Maart

 

Maart is een 3 vibratie en een 7 Universele maand. Dit is een hele mooie en interessante combinatie omdat ze zeer tegenovergesteld zijn.

De 3 vibratie staat onder andere voor het communiceren en expressie (extravert), terwijl de 7 onder andere staat voor mysterie en innerlijke ontwikkeling (introvert). Deze combinatie voorspelt een dynamisch en voor sommige een verwarrende en intense periode. Over het algemeen geeft de 3 energie reden tot het creëren van gezelligheid, socialiseren en het uitbundig en veel lachen. Er is voor velen van ons een toename in communicatie, dat kan betekenen meer berichtjes, mailtjes, telefoontjes, feestjes maar ook meer gesprekken en het ondersteunen van anderen door te adviseren. Het is een snelle en vluchtige energie deze maand en met de lente op komst is er ook een extra positieve energie waar we allemaal van mogen genieten. Ga vooral op stap en geniet van de speelse energie en het ontmoeten van nieuwe en/of leuke mensen.

De 3 vibratie staat ook voor emotie en de capaciteit om de emoties van anderen te voelen. Dit kan voor een overprikkeling zorgen maar ook stimuleren om je eigen emoties en gevoelens te delen. De 7 energie geeft nog een extra duw om te werken aan je eigen innerlijke belevingswereld en emotionele ballast. Een spiegel wordt voorgehouden en ontsnappen of negeren van hetgeen zich wilt uitwerken heeft geen zin. De confrontatie kan als intens ervaren worden en zorgen voor een achtbaan effect en stemmingswisselingen. De 3-7 combinatie is echter de perfecte energie om je te ontdoen van alle emotionele restafval en geeft de juiste tools om dit te doen en hetgeen te verwoorden waar je mee zit. Spoor jezelf aan om tussen alle sociale activiteiten door, even alleen te zijn of op een creatieve manier jezelf te bevrijden van blokkades.

Uiteindelijk gaat het deze maand om het genieten met op de achtergrond een mooie schoonmaak, maar het is de bedoeling om weer even kind te kunnen zijn. Het verbinden met anderen is ook belangrijk enkel zonder verplichtingen of het overnemen van andermans problemen. Voor de schrijvers en creatieve beroepen is het een mooie maand om veel gedaan te krijgen en inspirerende stukken te creëren. Heb je een presentatie, spreek verplichting of sales pitch te geven zit je deze maand helemaal goed. Kijk wel even in je kalender naar wat voor symbool je hebt staan op de dag zelf. Ambachtslieden mogen deze maand ook genieten van de creatieve energie en kunnen deze maand grote stappen maken in het zetten van een volgende stap en het tonen/verkopen van hun creaties aan het publiek.

Advies voor deze maand:

  • Onderneem veel activiteiten die je helpen te genieten van het leven en je toestemming geven om weer even kind te zijn.
  • Gebruik de energie om jezelf te bevrijden van opgekropte emoties door een vorm van creatieve expressie te gebruiken. Denk aan dans, schilderen, schrijven, zingen e.d
  • In alle gezelligheid is het deze maand heel makkelijk om te veel geld uit te geven, wees bewust van je uitgaves en bij het aankopen van artikelen vraag jezelf dan af of je het ECHT nodig hebt.
  • Daag jezelf uit om echt open en eerlijk te zijn over wat je voelt en denkt, en laat jezelf zien.
  • Weersta de neiging om te gaan roddelen over anderen en blijf focussen op wat jij nodig hebt in plaats van afleiding te zoeken in andermans leven.
  • Er kunnen in een 3 maand onverwachte bezoekjes zijn of spontaan visite voor de deur staan, bereid je voor d.m.v het huis netjes te hebben/houden en genoeg boodschappen in huis te halen.
  • Na gedacht over het deelnemen aan toneel, theater, zangkoor of een andere vorm van “showbizz”? Ga ervoor!
  • Kom je er niet uit op emotioneel gebied, vraag om hulp. Laat je begeleiden, ga voor een energetische healing of massage
  • Etherische olie voor deze maand is pepermunt, citroen, roos of jasmijn.

Alvast een hele fijne maand en geniet ervan!

 

 

Voor de dagelijkse energie kun je terecht bij de Dag Energie Deluxe

en voor de wekelijkse rode draad, abonneer op ons YouTube Kanaal

Wil je weten wat de maand Maart voor jou persoonlijk in petto heeft, vraag je eigen maand vibratie aan: Shop