Liefde is de bron

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

07/30/2017

Post author

Lourdes

Geef liefde en krijg liefde…

 

Hoe werkt het…? Hoe kan je volledig liefde geven als je altijd de bevestiging kreeg dat het niet goed genoeg was. Hoe kan je je geliefd voelen als je nooit gezien werd. Me kleine ik kreeg keer op keer de deksel op d’r neus wanneer ze liefde wilde geven. Dus liefde en kracht moest uit mezelf komen. Me eigen waarde gaan ontdekken en zien dat ik het waard was en ben. Dit was een zware weg die ik moest bewandelen en nog steeds aan het bewandelen ben. Ik ben van ver gekomen en moet nog de puntjes op de I gaan zetten om te komen waar ik wil zijn.

Ontvangen van liefde wil iedereen, maar geven zit er niet bij. Waarom zien mensen niet de waarde van elkaar in. Waarom is onvoorwaardelijk liefhebben zo moeilijk. Eigen ego die in de weg staat, oordelen, veroordelen is wat men doet. Geen tweede kansen willen geven aan iemand die het verdient. Zie mij staan, zie mijn waarden, zie de liefde die ik te geven heb. Ook ik verdien het om geliefd te worden en onvoorwaardelijk te mogen ontvangen.

Het leven verandert de mens. Je wordt puur en vol licht geboren, hierna wordt het licht langzaam gedoofd in plaats van gevoed tot een mooier en feller licht. De opvoeders hier op deze wereld hebben de taak om licht te geven aan het mooiste en puurste vorm die we kennen. Het licht mag niet doven, zodat het licht doorgegeven kan worden. Zodat een ieder die het nodig heeft het ook kan gaan ontvangen, omdat zijn licht door de jaren heen gedoofd werd maar weer mag gaan schijnen. Dat je het geluk en de liefde weer mag gaan toelaten. Dat je weer de waarde mag gaan zien van jouw zijn. Zodat ook jij weer je gevonden licht mag gaan delen en verdelen over deze aarde. Waarop een ieder deze verlichting mag gaan ervaren tot in het diepste van zijn kern. Zodat alles weer tastbaar wordt en alles weer gezien wordt. Zodat er rust en vrede zich mag gaan verspreiden. 

Want ook jij verdient het… 

Voel het licht, wees en geef het licht. 

 

Liefs, Lourdes. 

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ready for the next post?