Juni 2021

Juni 2021

Huis, thuis, familie, liefde en verbinden.
Met een prachtige 6-2 cijfercode is er voor de maand juni veel ruimte om het leven te verrijken met passie, liefdevolle connecties en diepgaande verbindingen. Deze bijzondere cijfercombinatie geeft niet alleen de gelegenheid om dichter tot elkaar te komen maar gaan we ook de vrouwelijke energie binnenin onszelf meer ontdekken en toelaten.
Onvoorwaardelijke liefde, passie, hartstocht en romantiek zijn prachtige energieën die deze cijfercombi stimuleert. Niet alleen op liefdesgebied kan dit een hele belangrijke maand zijn maar het gaat er ook om dat wat men wilt voelen – ervaren – beleven aan de binnenkant, gereflecteerd mag worden aan de buitenkant.
De fysieke verschijning en omgeving zal profiteren van de liefdevolle en helende energie in de vorm van bijvoorbeeld een nieuwe kapsel, garderobe en andere mooie toevoegingen. In en om het huis hebben we het over renovaties, herinrichting, make overs of aanvulling/aanbouw. Zowel onze innerlijke wereld als de buitenkant zal een transformatie ondergaan met als doel de ware zelf meer ruimte te gunnen en zo meer harmonie te creëren.
Zowel de 2 als de 6 energie is erg gericht op de omgeving, de ander, en legt de focus op het dienstbaar zijn en opstellen om te kunnen bijdragen aan het geluk en welzijn van je medemens. Het sympathisch en empathisch systeem is toegankelijker en men is meer in contact met het gevoel, intuïtie en de zintuigen. Dit kan voor velen erg intens aanvoelen aangezien het ervoor kan zorgen dat we wat overgevoelig raken en emotioneler zijn dan gebruikelijk. Het is in deze periode (iets) makkelijker om je gevoelens te ervaren en te uiten, en voor je fysieke – spirituele – mentale- emotionele welzijn erg belangrijk om hier volop gebruik van te maken.
Dit is de maand om te werken aan je energetische en fysieke welzijn door te reinigen en te helen en/of je te laten behandelen door een energiewerker die in de diepere lagen van je zijn kan werken. De heling die deze maand extra kan worden bereikt, middels energiewerk, zijn in stukken zoals; zelfliefde, eigenwaarde, intimiteit, relaties, liefde, seks, wonden/trauma’s aan de vrouwelijke energie en trauma’s van de (voor)ouders.
Hou de focus zo veel als mogelijk op jezelf, het huis, de familie en je geliefden, hier zullen vele kansen ontstaan om deze relaties te versterken en meer inzicht te krijgen in hoe je jezelf lief hebt. Maak gebruik van de doorzettingsvermogen van de 6 energie en geef niet op maar vergeet niet om hulp te vragen als het nodig is. Laat je niet verleiden door de drama van anderen en vraag jezelf echt af, alvorens in het diepe te springen, is dit een bijdrage voor mij EN help ik de ander hier ECHT mee?
Heb je kinderen of huisdieren, wees dan extra attent en spendeer meer tijd met ze, dit zullen ze ook op negatieve wijze kunnen gaan eisen.
Voor de koppels is deze maand heel erg rijk aan romantiek en passie en kan je hier volop gebruik van maken door wat extra’s te doen en je partner te verrassen. Het kan zo klein zijn als het uitspreken van je waardering of het spontaan geven van complimentjes of zo groot als het nemen van een volgende stap in jullie relatie, hoe dan ook elk grammetje liefdevolle inzet zal grote impact hebben en bijdrage aan jullie relatie.
Single? Dan is dit de maand om jezelf helemaal te geven aan de mogelijkheid om je toekomstige wederhelft te ontmoeten of veroveren. Stel jezelf open voor het ontvangen van liefde en de kans om te verbinden met een ander. Lukt dit niet, dan kan je te maken hebben met stukken die nog geheeld dienen te worden (zoals eerder beschreven) en is mijn advies om jezelf lief te hebben en te werken aan deze stukken met geduld en onder begeleiding van een energiewerker of andere professional.
Voor een verwijzing naar een energiewerker of advies over behandelingen kan je contact opnemen via de WhatsApp knop of door gebruik te maken van het contactformulier.
Fijne maand,
Marie.
Modern Mediums.