Juli 2020

De 7e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand juli 2020

Maand Vibratie juli 2020

De maand juli is een hele bijzondere 7 maand, gecombineerd met de 2 (Universele maand) vibratie wat voor veel intensiteit kan zorgen. De 7 energie zoekt de antwoorden van binnenuit en streeft naar persoonlijke ontwikkeling op alle vlakken. Het is de vibratie van mysterie, spiritualiteit, waarheid en diepe inzichten. De 7 wilt graag antwoorden hebben op al hetgeen nog in het duister ligt, onduidelijk of ongezien is. Het is gebruikelijk om terug te willen trekken, af te sluiten en meer de observerende rol aan te nemen en op die manier overzicht te kunnen creëren. De 2 vibratie is de brug, staat altijd tussen 2 werelden in en is de verbinder die onbedoeld in het middelpunt staat met de intentie harmonie en vrede tot stand te brengen. Ze is de versterker van intuïtie, de helderwetende- voelende en horende aspect binnen elk van ons en samen met de 7 energie zal het spirituele deel meer de voorgrond opzoeken dan normaliter. Aangezien de 7 zich kan isoleren en inzichten verkrijgt op het moment dat hij volledige in zijn eigen energie verkeerd, wilt de 2 graag verbinden met anderen en dienstbaar zijn voor het grotere geheel. Deze tegenstrijdige energieën kunnen voor enige onbalans zorgen of beter gezegd een mooie wisselwerking vormen voor een dynamische maand.

De maand juli brengt met de 7 vibratie een gevoel van avontuur met zich mee en stimuleert het cerebrale deel van ons. Dit kan motiveren om nieuwe kennis tot je te willen nemen maar kan er ook voor zorgen dat het hoofd non stop geactiveerd is, wat kan leiden tot afwezigheid en overprikkeling. De superpower van de 7 energie is echter ook het doorzien van alles en iedereen, tussen de regels door kunnen lezen en zonder twijfel direct te communiceren wat men voelt, denkt of wilt. Ben je normaal introvert, dan kan je merken dat het je deze maand minder moeite kost om jezelf te uiten wanneer je voelt dat je “gelijk” hebt, extrovert? Dan is het niet meer dan normaal dat je deze maand iets stiller bent en minder snel reageert dan normaal.

Dit is de perfecte maand voor het versterken van relaties, denk daarbij aan alle vormen van persoonlijke relaties. Is de relatie voorspelbaar geworden? Dan is dit het moment om samen op avontuur te gaan en nieuwe dingen te ervaren en tegelijkertijd met barmhartigheid en waarheid te communiceren. Er is veel ruimte voor romantiek, begrip en intimiteit maar pas als men de kans heeft gegrepen om zelf te herstellen en de emotionele overschot te hebben opgeruimd. De vrijgezellen die op zoek zijn naar serieuze verbindingen kunnen goed gebruik maken van de no nonsens energie (7) en versterkte intuïtie (2) om het kaf van het koren te scheiden, maskers zijn duidelijk te zien en voelbaar.

Advies:

Natuur, water, muziek en speelsheid zijn de sleutels om jezelf weer in balans terug te krijgen of behouden.

Maak dagelijks verbinding met je spirituele energie op wat voor manier dan ook, een simpele voorbeeld is stilstaan en diep ademhalen voor een aantal minuten.

Schrik niet als je je deze maand wat geïsoleerd of eenzaam voelt, het is de intentie om terug te trekken in je eigen energie zodat er ruimte is voor reflectie en inzichten.

Bewaak je grenzen waar nodig op een assertieve wijze en spring niet zonder na te denken voor een ander in de bres. Nee is ook liefde, gun een ander zijn eigen levensles/ontwikkeling.

Geluiden kunnen extra prikkelend zijn en in sommige gevallen voor overprikkeling zorgen. Ga voor muziek en kalmerende geluiden om jezelf tot rust te brengen.

Kinderen en dieren kunnen wat speelser zijn dan normaal of meer in conflict zijn dan anders, hierbij is het de regel; hoe kalmer de omgeving…..

Geef het huis een make over zodat het een plek wordt waarin je helemaal tot rust kan komen.

Healing behandeling en massages zijn zeer aan te raden deze maand om alles zowel op energetisch als lichamelijk vlak weer in beweging te brengen.

Bij oververmoeidheid en lusteloosheid is het goed om de focus op jezelf te leggen en alles uit de kast te trekken om te kunnen ontspannen en op te laden. Ga erop uit, onderneem activiteiten waardoor je je weer even kind kan voelen of doe helemaal niks en mediteer.

 

Voor de dagelijkse energie kun je terecht bij de Dag Energie Deluxe

en voor de wekelijkse rode draad, abonneer op ons YouTube Kanaal

Wil je weten wat de maand Mei voor jou persoonlijk in petto heeft, vraag je eigen maand vibratie aan: Shop