Juli 2019

De 7e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand Juli 2019.

 

Juli staat in het teken van her-evalueren, respect en erkenning.

 

Het leven is een gevecht tegen de tijd, zo veel te doen, zo weinig tijd, maar daar gaat de 7 energie  in combinatie met de 1 energie (Universeel is juli  een 1 maand) een stokje voor steken. De energetische voet gaat op de rem en de energie zal naar binnen toe geleid worden.

 Om je heen gaan de dingen razendsnel en er gebeurt heel veel tegelijkertijd, maar je eigen energie wilt echter niet altijd mee gaan met deze snelle stroming omdat het interne werk de aandacht eist.

Het is een combinatie van “nieuw begin” en werken aan jezelf qua persoonlijke ontwikkeling, emotionele welzijn en je spiritualiteit. Jij staat in de spotlight tijdens dit proces en daar zal je even aan moeten wennen, maar ga mee met de energie zonder weerstand, dan kan dit een uiterst transformerende maand voor je worden.

 

Belangrijk punten voor deze maand zijn;
  1. leiding nemen in het proces waar je in zit, minder aantrekken van wat anderen van jou willen en leg ongevraagde adviezen van anderen naast je neer.
  2. Wees klaar om je koffers te pakken en aan een nieuwe reis te beginnen en je plannen uit te voeren.
  3. Lees contracten en documenten goed door, omdat alles zo snel gaat, is het mogelijk dat je een paar details niet opmerkt. Door hiervoor even de tijd te nemen, kan je jezelf een hoop ellende besparen.

Je intuïtie is sterker en de communicatie met je innerlijke stem is helder en laat zich niet negeren bij het nemen van beslissingen deze maand. Het gaat hier natuurlijk om het vrij maken van de weg voor het bereiken van je eindbestemming. Weg met alle rotzooi, het is tijd voor verheldering en het kalibreren van je kompas. De energie geeft je de ruimte om de antwoorden te ontvangen waar je al enige tijd op hebt moeten wachten, Als.

Er is meer behoefte om je terug te trekken, je te richten op de grote vraagstukken en je te omringen met natuur. Vooral de extroverte en zeer spraakzame mensen kunnen opmerken dat er ineens  behoefte is om de gedachtes voor zichzelf te houden, er is geen behoefte meer aan “ruis”. Het gaat nu niet meer zo makkelijk om je (diepste) gedachten uit te spreken, maar het kost je veel minder moeite om het op papier te zetten of op een andere manier te uiten.
Je zal je meer bezig houden met je geloof, je vertrouwen en het respecteren van jezelf.

 

Her-evalueren.

De focus wordt o.a. gelegd op wat jou in je jeugd gevormd heeft. Wat je van huis uit hebt meegekregen, welke overtuigingen zijn opgelegd? “Waar geloof IK in?” Wat voelt goed voor mij? wordt naar voren gehaald, met als doel om de oude patronen onder een vergrootglas te plaatsen en te bekijken of dit nog bij je past. ‘Knip’ weg wat jou niet meer dient en knoop hetgeen wat wel resoneert opnieuw aan elkaar vast. Je staat stil bij wie je bent op dit moment, wie je wilt zijn en wat daarvoor nodig is.

In deze actieve maand is het extra belangrijk om dagelijks een moment in te plannen om te mediteren, weer even in je eigen energie te komen en verbinding te maken met de Bron/Universum/God. Voor degene die al enige tijd bezig zijn met de grote vraagstukken, zal je in deze maand meer duidelijkheid ontvangen over jouw doel en missie. Je wordt ten alle tijde ondersteund en begeleid op je pad en je zult de inspiratie ontvangen om je dromen te verwezenlijken.

De natuur en water zijn zeer belangrijk omdat je in de rust je antwoorden zult ontvangen. De natuur helpt om jezelf weer op te laden en het overbodige los te laten.

 

Respecteer en erken jezelf!

Houd deze maand een dagboek bij en schrijf hierin alles op wat je bezig houdt. Vergeet vooral niet om je successen op te schrijven en hetgeen te benoemen waar je dankbaar voor bent. Het is van groot belang dat je hier bij stil staat en deze bewust erkent.

Ondanks dat je aan het onderzoeken bent en je in je bubbel zit, zal ook de focus komen te liggen op wat jij als persoon te bieden hebt aan deze wereld en aan je naasten, dit kan  in de vorm van humanitaire acties. Het is echter niet de bedoeling om de lasten van anderen op je schouders te nemen. Wanneer je mensen wilt helpen, doe dit dan vanuit overvloed en niet vanuit verplichting. Het moet niet ten kosten gaan van jezelf.

Wil je weten wat jouw persoonlijke maand energie is voor 2019, mail ons.

Fijne maand!

Modern Mediums