Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Januari 2021

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

12/30/2020

Post author

Modern Mediums

Januari 2021

Welkom in 2021, een Universeel 5 jaar!

In 2020 ging het om verantwoordelijkheid, zekerheid en beperkingen. Nu in 2021 gaat het om bevrijding, vrijheid, waarheid, avontuur, risico’s, verandering en vreugde.
Dit jaar zullen er veel veranderingen zijn, plotselinge wendingen en verbazingwekkende nieuwtjes. Het is een snelle en zeer actieve energie waarin vrijheid, waarheid, zelfexpressie en het kunnen genieten van het leven centraal staan.
De 5 energie heeft wat excentrieks, chaotisch, impulsiefs en spontaans in zich wat het een zeer bijzonder, onvoorspelbaar en sensatievol jaar zal maken. Het is de tijd voor het ervaren van fysieke, mentale, spirituele vrijheid en te ontwikkelen in alle richtingen van je zijn.
Dit is het jaar om je grenzen te verleggen, nieuwe dingen te ervaren, het avontuur aan te gaan en sensatie op te zoeken maar vooral om te genieten van je persoonlijke ruimte. Voor velen zal het de drang om te reizen aanwakkeren net als de wil om te gaan en staan waar/wanneer je wilt en te doen wat je wilt. De energie kan zo sterk aanwezig zijn dat het reden overstemd..
Het zal een zeer intens en interessant jaar gaan worden en het belangrijkste is om vooral mee te gaan met de flow, wees flexibel en spontaan, zo zal je veel weerbaarder zijn voor alle scherpe bochten en veranderingen die dit jaar met zich mee zal brengen.
We doorlopen allemaal een 9 jarige cyclus en je geboortedatum bepaald welk persoonlijk jaar jij in gaat in 2021. Wil je weten wat het voor jou mag gaan beteken, vraag dan je eigen Numerologie Jaarrapport 2021 aan.

Januari 2021
Het is in alle vormen een nieuw begin voor ons allemaal. Januari is een 1 vibratie en een 6 Universele maand. De 1-6 combinatie is een kleine maar krachtige wervelwind aan energie waar we allemaal gebruik van mogen maken. Het activeert, stimuleert en motiveert ons om stappen te gaan zetten en nieuwe kansen te gaan zien of creëren. Het gaat deze maand om zelfstandigheid, doorzettingsvermogen, het zelfvertrouwen, succes en het behalen van overwinningen.
Het is moeilijk om stil te blijven zitten met deze energie en we gaan allemaal aan de slag, de een voornamelijk fysiek en de ander meer op mentaal vlak. Het werken aan je image, uiterlijk en gezondheid zal voor velen een thema zijn en stimuleert om te starten met bewegen, gezonde voeding en het aannemen van een andere lifestyle. Ook carrière en ambities zullen deze maand voor iedereen duidelijker gaan worden. We zitten vol met nieuwe energie en gaan onszelf motiveren en inspireren maar ook de mensen om ons heen.
Het huis en leefomgeving mag weer de nodige aanpassingen en make-over ondergaan of verrijkt worden met nieuwe spullen. Ook de garderobe kast mag aangevuld worden en de haren, nagels en andere uiterlijkheden mogen weer anders. Je ware ik, of het beeld wat je van je zelf hebt mag meer naar de voorgrond en de nodige aanpassingen die daarvoor nodig zijn kunnen deze maand gedaan worden. Het gaat om zorgen voor jezelf en het oppakken van de dingen die je hebt genegeerd tot nu toe.
Het is de tijd om te starten met je business of je ideeën uit te werken maar het belangrijkste is netwerken. Zowel om je persoonlijke vriendenkring uit te breiden als het aangaan van nieuwe zakelijke contacten en connecties kun je gebruik maken van de charmes die de huidige energie met zich meebrengt. Kijk ook even naar je huidige vriendschappen en familiebanden, deze mogen ook weer aangehaald worden. Relaties maar vooral de relatie tot jezelf staat centraal en kan je vele nieuwe mogelijkheden bieden.
Wat erg belangrijk is, voor de oude zielen onder ons, is om grenzen aan te geven. Het dienstbaar opstellen naar je omgeving kan je deze maand veel meer kosten en voor frustraties gaan zorgen. Het is nooit erg om een hand toe te reiken, maar vergeet niet om je eigen welzijn voorop te stellen en niks over te nemen van anderen. Zoek balans in het geven en ontvangen en je vrouwelijke en mannelijke energie.
In relatie tot anderen zal communicatie ook erg belangrijk zijn. Het uiten van kritiek en geven van commentaar zal deze maand uit kunnen lopen in een strijd waarin niemand wint. Vooral in liefdesrelaties is het goed om te onthouden: pick your battles! Gebruik waardering en complimenten alvorens over te gaan op het geven van (opbouwend) feedback.
Maak gebruik van de assertieve energie om alle vlakken van je leven positief te beïnvloeden en aan te pakken wat er mag/moet veranderen. Vergeet daarnaast niet om attent te zijn voor jezelf en de mensen die je lief hebt, dat zal deze maand extra gewaardeerd worden.
Heel veel power en liefdevolle momenten toegewenst!

Bestel je persoonlijke Numerologie Jaarkalender hier! En navigeer met meer positieve energie door 2021!

Wil je je kansen nog extra verhogen? Geef jezelf het cadeau van inzichten en meldt je aan voor de Dag Energie Deluxe. Dagelijks een kijk in de dag energie van morgen.

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Ready for the next post?