Januari 2020

De 1e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand januari 2020

Welkom in 2020! Gelukkig Nieuw Jaar en een voorspoedig 2020 toegewenst.

De eerste maand vibratie: 1-5

Januari is voor iedereen een schone lei. De 1 gecombineerd met de 5 (universele maand energie) voorspeld een snel tempo. De tijd vliegt voorbij en er is weinig tijd om echt stil te staan bij het maken van grote beslissingen. De 1 energie is als geen ander goed in het nemen van leiding en zeer daadkrachtig, en soms zelfs te impulsief. Gelukkig is het wel een vibratie die zeer gefocust is in het nemen van stappen en toewerken naar hetgeen ze wilt bereiken.

Het gaat voornamelijk om het bereiken van de beste versie van jezelf, het ontdekken en ervaren van het leven en echte verandering bewerkstelligen in je eigen leven maar ook in die van je naasten. Alhoewel de schaduwkant van de 1 energie gericht is op de ego, is het voor velen een duw in de goede richting om even te focussen op wat ‘Jij’ wit in plaats van de wil van de ander voorop te stellen.  Het is tijd om in beweging te komen en actie te nemen om het leven aangenamer te maken en je zelfvertrouwen terug te brengen naar een niveau die je ervoor kan zorgen dat je volop geniet en weerbaarder bent voor eventuele tegenslagen.

De 1 en de 5 vibratie zijn zeer avontuurlijk en soms adrenaline junkies, sensatie en situaties die je doen herinneren te genieten van het leven zijn perfect voor deze maand. Het is dan ook niet raar als er deze maand meer vieringen of spontane uitjes en reisjes voorkomen. Maak goed gebruik van deze situaties om te netwerken en je nieuwe plannen te delen met zo veel mogelijk mensen, dit kan helpen je doelen sneller te bereiken dan gedacht.

In een maand als deze is het ook zeker niet raar als er ineens waarheid bommen worden losgelaten, deze energie brengt altijd de waarheid aan het licht en vaak net op de momenten dat je het niet verwacht.  Dat is de 5 energie, verwacht het onverwachte en vaak op een hele onwenselijke timing. Aangezien de schaduwkant van de 5 energie drama en chaos is, kunnen er deze maand niet al te prettige situaties voorbij komen waar je totaal niet op hebt gerekend, en die je geduld en innerlijke vrede zullen testen.

Het beste is om te concentreren op de taken en doelen die je gesteld hebt en vooral niet tegen te stribbelen als het anders loopt dan gepland. Laat je niet afleiden door andermans drama of onverwachte verrassingen die je voor de voeten worden gegooid, hou vast aan wat je wilt en je zal het gedaan krijgen deze maand.  Leg je spullen op vaste plekken neer zodat je ze niet kan kwijtraken en check even voordat je de deur uit gaat of je alles bij je hebt.

Op innerlijk vlak is het belangrijk om de stemming positief te houden en jezelf niet al te streng te beoordelen. Zelf kritiek ( schaduwkant van de 1) is gezond tot een bepaalde hoogte maar kan snel omslaan in negatieve emotionele pesterijen wanneer het zelfvertrouwen niet al te sterk aanwezig is. Heb je hier last van, dan is het belangrijk om activiteiten te ondernemen waarin je even kind kan zijn, te sporten of te schrijven. Ben je een grote fantasie fan, dan is het schrijven van een eigen fantasie verhaal of het lezen hiervan ook erg behulpzaam om even uit je hoofd te kunnen.

Advies voor deze maand:

Focus op je carrière en eventuele onderneming door te netwerken en actief stappen te maken voor het verrijken van je leven en onderzoek eens goed naar wat jij werkelijk wilt bereiken.

Ga vooral actief bezig met je persoonlijke fysieke doelen, sporten en gezond eten of andere grote veranderingen waar je discipline voor nodig hebt.

Onderneem activiteiten waar je positieve energie van krijgt en zoek het avontuur op door spontaan te zijn, eropuit te trekken en te netwerken.

Gebruik positieve affirmaties en mantra’s om je innerlijke pestkop te stillen.

Neem je zelfvertrouwen onder de loep en werk aan het versterken en verbeteren hiervan.

Het stimuleren en motiveren van anderen is soms nodig maar let goed op wie dit daadwerkelijk kan gebruiken en wie het zal misbruiken.

Laat je vooral niet uit het veld slaan door onverwachte verrassingen, tegenslagen en chaos, je krijgt niet meer dan je aan kan en vraag om hulp waar het nodig is.

Je kan wat energieker zijn dan normaal, dit betekend echter niet dat je de wereld moet aanpakken in een korte tijd, neem ook je rust en ontspanning zodat er nog wat van je overblijft aan het einde van de maand.

Stel jezelf eens de vraag; hoe ervaar ik vrijheid?

Heb je altijd een boek willen schrijven, begin dan deze maand!

In je persoonlijke numerologie kalender kan je zien welke dagen voor jou het beste zijn om grote stappen te ondernemen en op welke dagen je vooral bewust en alert moet zijn omdat de energie je niet ondersteund.

Neem de grote stappen op de dagen die als positief worden aangegeven in je kalender maar ook als het gaat om bijvoorbeeld doktersafspraken of sollicitatiegesprekken of besprekingen.

Dubbel check op de mindere dagen of je al je belangrijke spullen bij je hebt, schrijf alles op zodat je niks vergeet en leg je belangrijke spullen op vaste plekken zodat ze niet kwijtraken.

Vooral levenspaden 4 en 6 moeten goed plannen deze maand en voorbereid zijn op een wat chaotische energie.

De numerologie kalenders voor 2020 zijn nú te bestellen.

Of ga voor een Persoonlijke Jaarlegging 2020