Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Hoi

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

04/09/2017

Post author

Penny Klaver


Mijn naam is Penny Klaver, 29 jaar en wonend in een heel heel fijn huisje. Ik zal vanaf heden gaan schrijven, hier op de site van Modern Mediums. Blogs schrijven over alledaagse dingen die me bezig houden in mijn zoektocht naar mezelf en mijn spirituele en persoonlijke ontwikkeling. Ik vind het leuk en spannend om dit met de buitenwereld te delen. Het heeft wel een tijd geduurd voordat ik iets op papier heb gezet. Zelf nu een dag voor de lancering, toch nog even herschrijven en aanpassen.

Ik ben een vrouw met haar onzekerheden, want: zal het wel goed genoeg zijn? Wie gaat het lezen? Wie ben ik om anderen iets mee te geven? Ik treed buiten mijn comfortzone en dit zijn de beren die ik op de weg zie en nu ik ze opschrijf voel ik dat het niet klopt. Iedereen zal er wel wat van vinden en je haalt eruit wat je eruit haalt. Alles is goed.

Ik ben lief en zorgzaam voor anderen en graag leer ik dat ook te zijn voor mezelf. Lief, zorgzaam, mild en geduldig. Ik vind het moeilijk om mezelf te accepteren om wie ik ben, want het kan altijd beter en is nooit goed genoeg. Ik leg de lat voor mezelf altijd erg hoog. Ik zoek naar de rust in mezelf, om wie ik ben. NU. Op dit moment. Ik worstel daar nogal mee de laatste tijd.

Door te schrijven creëer ik voor mezelf helderheid, inzicht en rust. Al mijn hoofdperikelen opschrijven. Uit mijn hoofd en op het papier. Weg met die hersenkronkels / spinsels / gedachten en het piekeren.

Piekeren is de verkeerde kant op fantaseren.

Door het gepieker op te schrijven, fantaseer ik weer de goede kant op. Eerlijkheidsgetrouwe geef ik toe dat ik dat niet vaak doe, maar nu doe ik het wel en hiermee zijn de eerste stappen gezet van een mooie reis.

De komende periode wordt dit mijn project, mijn uitdaging: schrijven. Op verschillende manieren: dagboekvorm, automatisch schrift of als een reading. Ik neem de tijd om te reageren op verhalen van een vriendin en dan komen de mooiste boodschappen op papier, die voor haar en zeker ook voor mezelf bedoelt zijn. Zo help ik haar en mezelf aan een mooi, nieuw inzicht. Ook luister, zie en lees ik welke thema’s er zijn waar ik en anderen tegenaan lopen. Er hangt namelijk wat in de lucht. Door te delen kom je tot iets gemeenschappelijks. Dus delen is ook een belangrijk onderdeel hierin.

Ik vind het te gek dat Modern Mediums mij de kans geeft om op een veilige manier buiten mijn vertrouwde comfortzone te stappen en op zoek te gaan naar de magie die erbuiten gebeurt door middel van schrijven. <Dankjewel> Dit doe ik op mijn gevoel, met behulp van de engelen, van de mooie kaartensets of door te luisteren en kijken om me heen: waar loop ik vandaag de dag tegenaan? Waar hoor ik mensen over praten? Welke thema’s liggen daarin?

Ik hoop dat jullie (h)erkenning uit gaan halen, bevestiging krijgen tussen de regels door of misschien er een uitdaging in zien.

Mocht je het herkennen, tips of ideeën hebben? Laat het dan weten, van elkaar leren we.

 

Deel het geluk & vier het leven / Je bent groter dan je denkt <3

Penny Klaver

****

Spreekt het je aan? Wil je iets delen? Heb je suggesties of tips? Laat een reactie achter of mail naar: pennyklaver@modernmediums.nl

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ready for the next post?