Gezonde lifestyle

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

04/23/2017

Post author

Lourdes


Tegenwoordig is iedereen bezig met health. Power foods, sporten, goed voor jezelf zorgen. Modern Mediums staat ook voor gezondheid en een healthy mindset.

Hoe gezond is jou mindset? Pieker je veel? Denk je na over levensvragen? Leef je met de dag of in de toekomst?

Dit zijn lastige dingen, we hebben te maken met veel ‘aardse’ problemen. Geld, uiterlijk. Maar what about de rust in jezelf?

Neem even een moment van de dag om iets voor jezelf te doen waarbij het gaat om mindset. Schrijven, mediteren, aarden, afsluiten. Dit is iets wat we vergeten om bewust mee bezig te zijn door alle dagelijkse problemen en situaties waar we mee te maken hebben.

Hier heb ik ook last van. Ik zit continu in tweestrijd met de ‘aardse’ verantwoordelijkheden en het spirituele. Ik moet erg mijn best doen om niet te vergeten ook rust te pakken.

Om rust in mijn hoofd en lichaam te krijgen, sport ik. Kickboksen is my drug of choice. Heerlijk explosief om alles van de week eruit te kunnen gooien. En dan voor t slapen gaan van me af schrijven. Daarmee komt een hoop los en gaat het uit mijn hoofd. En kom ik weer terug in het nu. Ik ben een perfectionist, ik wil alles voor de volle 100% doen. De perfecte moeder zijn, de perfecte partner, de perfecte teamleider. Dat is hard werken en zorgt voor veel drukte in mijn hoofd. Dat is over het algemeen erg vermoeiend. Dus ik moet ergens een rustpunt hebben en zorgen dat ik oplaad en m’n energie terug krijg. Ik moet mezelf dwingen om rust te nemen. Tijd voor ME! Dat is ook healthy.

Wandelen met mijn honden en bewust zijn van de vogeltjes die fluiten en de zon op m’n huid voelen. Mindfulness; Wees bewust van je omgeving en neem het in je op. Hoe smaakt je eten? Hoe blij ben je als je op staat en de lach van je kind(eren) hoort. Maar mindfulness zegt ook, luisteren naar gedachten zonder oordeel. Acceptatie van situaties, oud zeer laten voor wat het is. Geen oordeel vellen geeft ruimte aan nieuwe inzichten.

Oefening baart kunst. Maar ik ben nog elke dag aan het oefenen 😉. Als ik weer eens door aardse problemen meegetrokken wordt, weer stilstaan en in het nu zijn.

bewust zijn van mijn geluk. Van mijn mooie gezin en hetgeen wat we samen opgebouwd hebben. Hoe trots ik op mijn kleine meid ben dat ze al zoveel overwonnen heeft in dat korte leventje van haar. En hoe ze zich ontwikkelt tot een echte jonge dame die precies weet wat ze wel en niet wil. Waar ik pas achter was toen ik bijna 30 was 😅

Stil staan en voelen… dat zorgt ervoor dat we bewust worden van de dingen die er echt toe doen.

Voel de liefde

Liefs Lourdes.

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ready for the next post?