Februari 2021

Februari 2021

Intuïtie, spiritualiteit & dualiteit.

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand Februari 2021

De numerologische cijfercode voor februari 2021 is 2-7. Het is een intense combinatie die voor veel diepgang, dualiteit, inzichten en levens veranderende bewustwording kan zorgen.
De 2 vibratie is in het algemeen een liefdevolle energie die op zoek is naar balans, vrede en harmonie. Het is een zeer intuïtieve vibratie die ons helpt verbinden met en vanuit het hart. Februari is de maand voor ontspanning, herstel en om te verbinden met oude vrienden of bekenden. In een 2 maand is het goed om te blijven bij het oude en vertrouwde, te observeren en hulp te accepteren wanneer deze wordt aangeboden.
In combinatie met de 7 energie is het observeren cruciaal en kan dit leiden tot het vinden van antwoorden die op een diepe niveau voor genezing en persoonlijke ontwikkeling kunnen zorgen. Alhoewel de 2 vibratie stimuleert om meegaand te zijn deze maand, zal de 7 energie de innerlijke avonturier en ontdekker motiveren om op zoek te gaan naar nieuwe waarheden en kennis.
De 2-7 combinatie bevorderd echter ook de spirituele energie wat de deur wagenwijd open zet voor mystieke ervaringen. Velen zullen deze maand ontwaken en de spirituele wereld gaan onderzoeken, herontdekken en/of persoonlijke spirituele gaven (helderziend-voelend-horend) in een versnelde tempo gaan ontwikkelen. Het is de ideale tijd om een opleiding te starten om je spirituele vaardigheden te ontwikkelen en het verhogen van je vibratie te beoefenen door middel van bijvoorbeeld meditatie, affirmaties, visualisaties of yoga.
Zowel het fysieke als het energetisch lichaam kunnen duidelijke signalen afgeven van blokkades en verstoringen in de vorm van bijvoorbeeld emotionele stress, overprikkeling van de zintuigen, overgevoeligheid en oververmoeidheid. De behoefte aan meer rust, slaap of isolement zijn de signalen waar gehoor aan gegeven mag worden. Het is de tijd om je energie terug te trekken en te herstellen zodat er weer balans mag zijn in alle vormen.
Het is niet raar als men deze maand meer behoefte heeft aan een huiselijke sfeer en niet snel geneigd is om op stap te gaan. Het omtoveren van de leefomgeving, zodat het harmonie en rust kan uitstralen, is ook een mooie en typische uitwerking van deze energie. Het is tevens de perfecte maand om je te richten op samenwerking, de familie, vrienden maar voornamelijk op je liefdesleven en 1op1 relaties. Bestaande relaties kunnen nieuwe hoogtes behalen, diepere verbindingen leggen en de intimiteit intensiveren. De nieuwe relaties kunnen ook erg profiteren van deze energie op het moment dat beide partijen zich volledig openstellen en de diepte in durven. De romantische energie ligt voor het oprapen en geeft de gelegenheid om magische momenten te creëren.
De schaduwkanten van de 2-7 combinatie kunnen zijn cynisme, dualiteit, afhankelijkheid, kinderachtig gedrag, emotionele uitbarstingen, overprikkeling, mentale/geestelijke overbelasting, isolatie, te veel in het hoofd zitten en mentale afwezigheid of verwarring, over analyseren van het leven.
Geluiden/frequenties hebben deze maand meer effect, positief of negatief, gebruik daarom muziek om je stemming positief te bevorderen. Muziek heeft een helende kwaliteit en kan net de juiste vibraties afgeven voor herstel en ontspanning. Gebruik de speelse energie die deze maand aanwezig is om het kind in jezelf weer terug te vinden. Speel spelletjes, kijk naar films uit je jeugd of ga voor activiteiten die je als kind erg leuk vond om te doen. Werk aan je energetische gezondheid door middel van holistische methodes en schakel een energie werker in, ook op afstand is dit mogelijk.

Bestel je persoonlijke Numerologie Jaarkalender hier! En navigeer met meer positieve energie door 2021!

Wil je je kansen nog extra verhogen? Geef jezelf het cadeau van inzichten en meldt je aan voor de Dag Energie Deluxe. Dagelijks een kijk in de dag energie van morgen.