Februari 2020

De 2e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand februari 2020

Maandvibratie Februari

Het is een 2 maand gecombineerd met de 6 energie (universele maand), wat helemaal mooi is voor de mensen die open staan voor het vieren van de liefde, vriendschap en partnerschap, want deze twee vibraties maakt uiterst romantisch en klef. De 2 vibratie is DE liefdes energie en in zekere zin de cupido van de primaire nummers (1 – 9) binnen de numerologie. Het is een vibratie die gelooft in en zich het beste voelt als er vrede en harmonie heerst. Ze is altijd opzoek naar verbinding of deze aan het bewerkstelligen voor alles en iedereen om zich heen. Vergeleken met januari gaat het deze maand om het vinden van balans in je hectische en misschien zelfs onrustige leven. Je zal kunnen merken dat je meer toe bent aan rust en vertrouwde contacten, en als je single bent kan het verlangen of de wens naar een nieuwe liefde de kop op steken. Samen met de dynamische maar magnetische 6 vibratie kan het verlangen versterkt worden, want deze twee vibraties geloven in ware en onvoorwaardelijke liefde, samenhorigheid en geluk brengen in alle vormen en maten.

Deze combinatie maakt ook erg huiselijk en zijn niet opzoek naar sensatie maar genieten meer van een knusse avond op de bank met goed gezelschap. Gelukkig is er nog een speelse en jeugdige energie aanwezig wat uitnodigt om activiteiten te ondernemen waardoor je weer even kind kan zijn. De 2 vibratie aan kop maakt gevoeliger en emotioneler dan normaal en in sommige gevallen zelfs overgevoelig voor de meningen en daden van derden. Vooral de onzekere persoonlijkheden kunnen deze maand geconfronteerd worden met de mate van eigenwaarde en zelf liefde die ze bezitten en waar er nog aan gewerkt moet worden op dit vlak. Het kan ook maken dat er drastische maar positieve veranderingen worden gemaakt op fysiek gebied zoals bijvoorbeeld een nieuw kapsel, nieuwe garderobe of zelfs een nieuw eetpatroon (dieet). De 6 energie is de aanstichter voor het willen transformeren in zekere zin om het zelfvertrouwen een boost te geven, maar dit proces is niet altijd vrijwillig maar eerder een reactie op.

Het meest positieve scenario voor februari met de mooie 2 -6 combinatie is een maand vol mooie intieme momenten en harmonieuze energie waarin je volledig kan opladen en tot rust kan komen. Iedereen is vredig en gemoedelijk, open voor het versterken van bestaande verbindingen of het aangaan van nieuwe betekenisvolle relaties. De werkelijkheid kan echter heel anders zijn, dit vooral voor hen die zichzelf op de laatste plek zetten. Het tevredenstellen van anderen kan je deze maand duur komen te staan, want het bewaken van persoonlijke grenzen is in een maand als deze nog lastiger dan normaal. De sympathie en empathie level is nogal hoog en het gun factor nog hoger, wat maakt dat je snel vergeet wat je persoonlijk nodig hebt of je fysieke lichaam van je vraagt.

Advies; Muziek is een enorm belangrijke factor deze maand en kan helpen bij het kalmeren en zorgt ervoor dat je niet overprikkeld raakt. Spendeer meer tijd met familie, kinderen en/of huisdieren. Deze zullen meer aandacht vragen én nodig hebben deze maand. Het is een perfecte maand om een huisdier te adopteren, het liefst één uit het asiel. Als je nog niet aan het mediteren was, dan is dit de perfecte maand om hiermee te beginnen. Start een kuur om het lichaam te reinigen en drink veel gezond water. Boek een weekendje wellness of ga langs bij iemand die je kan healen op energetisch gebied. Ben je singel, dan is dit de juiste maand om contacten te leggen. Dit doe je niet door op te bank te blijven hangen, maar ga er op uit!

Heb je het aanbod om gekoppeld te worden, dan is dit tevens de juiste maand om hierop in te gaan. Geef het een kans! Heb je hier nog geen aanbod voor, bekijk dan deze video; klik hier

In deze maand zijn de zintuigen extra gevoelig (2-gehoor 6-ruiken), het is daardoor ook belangrijk om te werken met aromatherapie en etherische oliën.

Wil je weten welke oliën jij nu nodig hebt, neem dan Contact met ons op.

Wees bewust van zelf sabotage ( schaduwkant van de 6 vibratie). As je dit opmerkt, gebruik dan deze affirmatie; I am doing fine and everything is okay/ Alles gaat goed en ik ben tevreden.

 

 

Voor de dagelijkse energie kun je terecht bij de Dag Energie Deluxe

en voor de wekelijkse rode draad, abonneer op ons YouTube Kanaal

Wil je weten wat de maand februari voor jou persoonlijk in petto heeft, vraag je eigen maand vibratie aan: Shop