Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Eigen wil

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

10/01/2017

Post author

Lourdes

Een eigen wil

Vroeger ging ik door het leven alsof alles mij overkwam. Het enige wat ik zeker wist was welke opleiding ik wilde doen. Voor de rest had ik geen controle, geen inzicht in wat ik wilde of niet wilde, het ging zoals het ging. En als er dan heftige dingen gebeurde in mijn leven was ik emotioneel, labiel en vooral het slachtoffer van wat mij overkwam. 

Nu ik volwassen ben zijn er nog steeds veel gebeurtenissen in mijn leven, en doordat ik al tegenslag ken weet ik hier beter mee om te gaan. Het maakt de gebeurtenis niet minder makkelijk, maar wat het voor mij verzacht is om te weten dat alles in ons leven gebeurt met een reden ook al weten we op dat moment niet wat die reden is, er is een reden voor waar je later in je leven achter komt.

En waar ik eerst dacht dat alles mij overkwam, weet ik nu dat ik ook een ‘eigen wil’ heb. Ook al is het leven uitgestippeld voor ons, we hebben nog steeds een ‘eigen wil’. De ‘wil’ om mijn leven te beïnvloeden zoals ik dat wil. Ik heb de macht en de kracht om  grenzen te stellen, De paden in te slaan die ik ‘wil’. Mensen in mijn leven te hebben die ik lief heb en mij lief hebben.

 

Kiezen voor het licht

Ik ben geen slachtoffer van mijn eigen leven ik ben de dader… dus kijk ik mezelf aan en zorg ik dat als ik dingen anders wil in mijn leven ik dat doe zoals ik dat ‘wil’ en geef ik niet een ander de scepter om mee te zwaaien. Want ik zwaai de scepter in mijn leven. Ik kies voor het licht, en ik zal alles wat er op mij te wachten staat aan gaan met kracht en met mijn ‘wil’ zal ik het vormen naar het licht en zal ik geen slachtoffer meer zijn. Hiermee kan ik rust vinden in alles wat mij te wachten staat.
Al het mooie, al het zware. Maar een ding weet ik zeker. Ik heb liefde in mijn hart en de zon schijnt op mijn huid. Hoe donker het buiten ook is. Ik kan altijd de zon vinden waardoor ik mijn leven met rust tegemoet kan gaan. 

Voel het licht, voel de liefde. 

Liefs, 

Lourdes. 

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Ready for the next post?