December 2020

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

11/29/2020

Post author

Modern Mediums

De 12e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand december 2020

We zijn aangekomen bij de laatste maand van 2020 en deze brengt ons een 3-7 combinatie. December is een 3 maand (12- 1+2=3) en een 7 Universele maand (2020/ 2+0+2+0=4 +3= 7).
Met een 3 vibratie is er altijd ruimte voor zeer luchtige en vreugdevolle energie. Het is de tijd om samen met je geliefden gezelligheid op te zoeken en te genieten van het leven. Het past dan ook perfect bij de feestdagen die voor de meeste van ons een opwekkend effect hebben. Naast de luchtige eigenschappen van de 3 vibratie stimuleert ze ook communicatie, sociale contacten en expressie. De humor ligt voor het oprapen en men lijkt het leven niet zo dramatisch serieus te nemen en omarmt daarbij ook de creativiteit. Als het gaat om expressie is dit een breed concept en heeft ieder een eigen invulling hiervan, het gaat dan ook om zelf expressie elke vorm die je hieraan geeft.
Het is vooral voor de creatieve beroepen een goede maand vol inspiratie en nieuwe mogelijkheden, ook de zorg en welzijn (regulier en alternatief) branche kunnen een toename aan klanten, werk en/of aanvragen verwachten. De geboren therapeuten onder ons zullen ook meegaan in deze energie en vaker aan het woord zijn of meer betrokken zijn in het coachen en positief motiveren van de mensen in de omgeving.
De 3-7 combinatie stimuleert ons om diep te gaan in het onderbewustzijn en hier uiting aan te geven. De 7 energie gaat om zelfreflectie, de energie stroomt naar binnen en we worden geconfronteerd met onze innerlijke wereld en alles wat daarin ligt opgeslagen. Met behulp van deze vibratie gaan we onszelf weer herontdekken en begint er een innerlijke zoektocht naar antwoorden op de grote levensvragen en mag er persoonlijke ontwikkeling en groei tot stand komen. Voor sommige geboortegetallen is dit proces geheel onnatuurlijk, zoals de 8, en kan dit enorm veel onrust en emotionele verwarring veroorzaken. Het is een zeer emotionele energie die in sommige gevallen gepaard gaat met stemmingswisselingen en soms theatrale uitbarstingen. Het is dan ook voor deze mensen belangrijk om iemand in vertrouwen te nemen of hulp te zoeken in dit proces.
Ben jij van nature iemand die functioneert als onofficieel therapeut of coach waar mensen automatisch naar toe trekken wanneer ze hulp nodig hebben? Dan zal je deze maand een toename hebben aan contactmomenten en spontane hulpvragen of gesprekken. Het is voor jou zeer belangrijk om te onthouden dat grenzen stellen gezond is. Het overnemen van andermans problemen dient niemand en is zeer ongezond, of dit nu letterlijk of op energetisch gebied is. Hou je energie hoog door actief te lachen, gieren en brullen en vreugde op te zoeken. Ik snap heel goed dat je ook erg kan genieten van diepzinnige gesprekken en het analyseren van andermans dilemma of gedrag maar doe dit met mate deze maand. Je wilt deze dagen niet doorbrengen met zware energie of jezelf een depressie in werken door te veel hooi op je vork te willen nemen omwille van een ander.
Het is verder een prachtige maand om te schrijven. Het schrijven van gedichten, boeken, teksten, muziek, toneelstukken, scripts enz kunnen enorm profiteren van de inspiratievolle energie. De 3 vibratie is een ware woordenkunstenaar en een kei in het vertalen van emoties naar het geschreven of gesproken woord. Grijp de spotlight wanneer je de kans krijgt en laat de wereld jouw bijzondere vorm van expressie zien.
Voor iedereen alvast hele fijne feestdagen en een gelukkig en voorspoedig jaarwisseling toegewenst. Tot volgend jaar!

 

Advies:
Lachten, gieren, brullen
Schrijven, schrijven, schrijven!
Ga opzoek naar een creatieve manier om je emoties te uiten wanneer je dit met woorden niet kan.
Lucht je hart als je rondloopt met frustraties, zeker naar je partner toe.
Vergeef jezelf als je sneller praat dan denkt. Spontane reacties kunnen zich vaker voordoen en niet altijd gefilterd worden.
Veel water drinken en zo veel als mogelijk gezond eten, maag en darmen kunnen wat gevoeliger reageren dan normaal.
Bij intense onrust en overprikkeling ga dan de natuur in, douchen, zwemmen of met dieren en planten aan de slag. Stilte helpt hierbij ook enorm, trek je even terug.
Schroom niet om hulp te vragen of deze in te schakelen wanneer je vastloopt op emotioneel gebied.
Vermijdt roddels en roddeltantes.
Volg je ambities als het gaat om beeldende kunst, entertainment en literatuur, dit is je kans!

Wil jij van 2021 een persoonlijk succes maken bestel dan je Numerologie Jaarkalender en mis geen enkele kans meer om het beste uit het jezelf en het leven te halen.
Wil je je kansen nog extra verhogen? geef jezelf het cadeau van inzichten en meldt je aan voor de Dag Energie Deluxe. Dagelijks een kijk in de dag energie van morgen.

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Ready for the next post?