December 2019

De 12e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand december 2019

December is een 3 maand en een 6 universele maand.

Deze maand staat voor communicatie, creativiteit, expressie, sociale contacten, gezelligheid, humor maar ook het schrijven. Alles wat te maken heeft met taal, woorden, geschreven woord en tevens ook voor diepgaande gesprekken. Er is een hoge energie en je hebt zin om er een feestje van te maken. De speelse aanpak en je gevoel van humor wordt van je gevraagd en je innerlijke kind komt meer naar voren deze maand. Familie, vrienden en verbindingen zijn tevens belangrijk. Oude verbindingen zullen weer aangehaald worden en je stelt je meer open naar anderen toe en laat hen blijken hoe erg je ze waardeert. Er is een mooi balans tussen een knusse huishoudelijke sfeer en er lekker op uit gaan. Het is een perfecte maand om een feestje te geven. Je zult werken aan je zelfvertrouwen en je kwetsbare en vrouwelijke kant meer omarmen. Hoe voel je je? Hoe presenteer je je? Wat straal je uit? Dit kan doorwerken in je leefomgeving. Welke veranderingen wil je doorvoeren in je woning, wat kan er weg en wat mag er eventueel bij komen. Er zal deze maand een toename zijn aan telefoontjes, mail, app/sms en ook onverwacht bezoek zal aan de orde zijn. Ook nieuwe verbindingen op zakelijk gebied, nieuwe kansen en samenwerkingen kunnen zich deze maand presenteren. Volg je gevoel hierin en blijf op de kleine letters letten met betrekking tot het tekenen van contracten. Deze maand vaar je graag je eigen koers en kan je het niet zo goed hebben als men je vertelt wat je moet doen en wat er van je verwacht wordt.

De energie draait echt om familie, huis, romantiek en alles wat daarmee te maken heeft. Er is meer ruimte voor de romantiek en voor aangename verassingen. De passie en hartstocht wordt tevens aangewakkerd deze maand.

Wees bewust van zware energieën en zwaarmoedige mensen. Besteed hier niet te veel aandacht aan. Natuurlijk wil je helpen en er voor de ander zijn, maar geef je grenzen hierin duidelijk aan. Het is niet de bedoeling dat je problemen van andere mensen overneemt en je hier zelf de prijs voor moet betalen.

Het is een feestelijke maand en er is meer dan genoeg ruimte om door te brengen en te genieten van de mensen waar je van houdt.

Hele fijne feestdagen en tot volgend jaar!

De numerologie kalenders voor 2020 zijn nú te bestellen.

Of ga voor een Persoonlijke Jaarlegging 2020