Contact

036 2340154

Contact

info@modernmediums.nl

Augustus 2020

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

07/30/2020

Post author

Modern Mediums

De 8e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand augustus 2020

Maand vibratie Augustus

Augustus is een krachtige maand bestaande uit de 8 vibratie, gecombineerd met een 3 (Universele maand). Het gaat deze maand om het zelfvertrouwen, expressie, communicatie, creativiteit, ambitie, gedachtenkracht, levenslessen en financiën.

De 8 energie is van nature een zeer zakelijke vibratie die zich richt op het materiële, kwaliteit en uiterlijke presentatie, maar hij draagt ook de magie van het manifesteren in zich.

Het is een goede maand om je financiën onder de loep te nemen, bewust met je geld om te gaan en te starten met sparen of investeren. Ben je al langere tijd opzoek naar manieren om je inkomsten te vergroten of wil je de volgende stap zetten op carrière gebied, dan is dit de maand om daar op te focussen en de sprong te wagen. De 8 en de 3 energie combineren goed met elkaar om je zakelijke aspiraties te “verkopen” door de natuurlijk zelfvertrouwen die de 8 opwekt en de communicatie skills van de 3 energie. De 3 is een echte verhalen verteller en sterk in expressie met een charismatische uitstraling en humor, wat het een perfecte tool maakt voor sales en het ‘verkopen” van jouw producten, plannen ambities.

Wat echter zeer belangrijk is deze maand is bewustwording van je gedachten. Ondanks dat de 8 vibratie ons een boost geeft in zelfvertrouwen, zijn het je gedachten en je overtuigingen die bepalen hoe effectief deze boost mag zijn. Daarnaast zitten we deze maand in een zeer krachtige manifesterende energie, waardoor alles sneller in materie mag vorm krijgen dan normaal. Dit geldt voor het positieve EN het negatieve, dus wees heel bewust van je gedachten en wat je werkelijk aan het manifesteren bent met het perspectief waarmee je nu door het leven gaat.

Let op waar je je belangrijke spullen neerzet, de 8 energie is wat vergeetachtig en chaotisch waardoor spullen sneller misplaatst worden of kwijt raken. Geef alles een vaste plek en schrijf alles op! De 3 energie geeft ons de creativiteit voor expressie maar bevorderd ook sociale contacten en stimuleert de wijze adviesgever binnenin ons. Naast de interessante gesprekken die deze maand mogen plaatsvinden en de briljante adviezen die gedeeld worden is er veel ruimte voor gezelligheid en humor. Geef je lachspieren deze maand een work out en geniet zoveel als je kan van het contact maken met anderen en sociale activiteiten in een gezellige setting of word lid van een club. De schrijvers onder ons kunnen deze maand enorm profiteren van de daadkrachtige energie van de 8 en de expressie booster van de 3. Ze is een ware woordenkunstenaar en mag emoties en gedachten de juiste woorden geven voor duidelijke en creatieve zelf expressie.

Als we het over communicatie en expressie hebben is het ook goed om te onthouden dat de 8 vibratie niet erg tactisch is in het uiten van gevoelens en gedachten. Hij kan nogal bot en ondoordacht reageren op anderen, wat kan zorgen voor miscommunicatie en wrijving. Het is daarom raadzaam om discussie zo veel mogelijk te vermijden want dit zou je een relatie kunnen kosten. Zit je aan de ontvangende eind van tactloze communicatie, is het goed om het vooral niet persoonlijk op te vatten.

Bekijk je persoonlijke numerologie kalender goed voor deze maand, harde levenslessen liggen op de loer en een ongeluk zit in een klein hoekje. Plan je afspraak zo goed mogelijk op de juiste dagen en blijf positief denken no matter what happens!

Advies

– Ga bewust manifesteren, gebruik affirmaties en meditatie om jouw leven te vormen zoals jij dat wilt

 – wees heel bewust van negatieve en blokkerende overtuigingen! Ben je hier niet bewust van of lukt het je niet deze te doorbreken? Ga voor een clearing sessie ( wij verwijzen je graag door).

– Let op je verbale en non verbale communicatie en probeer zo veel mogelijk vanuit zachtheid te uiten wat je wilt overbrengen.

– Wees creatief met je financiële situatie, overal is een oplossing voor en aarzel niet om te handelen als je ingevingen en ideeën krijgt.

– Het is een mooie maand om je leidinggevende te overtuigen van jouw kwaliteiten en aan te geven op wat voor manier je zou willen groeien binnen het bedrijf of een loonsverhoging voor te stellen. Let echter op je positieve energie dagen in de kalender.

– Het is een mooie maand voor je eigen onderneming, ga op pad en vertel zo veel mogelijk mensen over jouw business.

– Plan dagen in om samen te zijn met je partner of geliefden, verlies jezelf niet in de hoge ambitieuze energie van de 8.

– Let op je uitgaves, in deze maand is het makkelijker om geld uit te geven aan dure spullen. Vraag jezelf af of je hetgeen werkelijk waar NU nodig hebt.

– Voel je je niet erg fijn of zit je niet lekker in je vel deze maand maak er dan werk van om zo veel mogelijk te lachen. Zet elke dag een lachfilm op, gebruik muziek om jezelf op te beuren en ga actief erop uit voor gezellige activiteiten met vrienden

Voor de dagelijkse energie kun je terecht bij de Dag Energie Deluxe

en voor de wekelijkse rode draad, abonneer op ons YouTube Kanaal

Wil je weten wat de maand augustus voor jou persoonlijk in petto heeft, vraag je eigen maand vibratie aan: Shop

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Ready for the next post?