Augustus 2019

De 8e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand augustus 2019.

Maand vibratie augustus 2019

Dr Jekyll en Mr Hyde.

Welkom terug op aarde! Vorige maand was voor velen van ons een pittige maand waarin we vooral bezig moesten zijn met onze innerlijke wereld, maar het graafwerk en je zoektocht is ten einde! Augustus is in de numerologie een 8 maand en een 11/ 2 universele maand wat dualiteit met zich meebrengt, deze combinatie betekent van het ene naar het andere uiterste. De focus ligt onder andere op je financiën, zelfvertrouwen, zelfwaardering, nieuwe kansen en de externe zelf, maar ook op rust, liefde, samenwerken en het vinden van harmonie en balans. Intuïtie is deze maand een stuk sterker dan normaal en hier mag je gerust op vertrouwen, het laat je vooral deze maand niet in de steek. Voor hen die het leven verrijken met affirmaties, gebed en manifesteren/mediteren is deze maandvibratie (8/2 combinatie) extra handig en krachtig voor het uitzenden van je intenties, maak hier dankbaar gebruik van.

Elke nummervibratie heeft een positieve en een negatieve kant, de 8 energie kan harde levenslessen met zich meebrengen of enorme voorspoed, dit is allemaal afhankelijk van je perspectief op het leven, je zelfbeeld en hoe jij omgaat en handelt in bepaalde situaties. Hoe positiever je ingesteld bent, hoe positiever het resultaat deze maand en vanzelfsprekend hoe negatiever, hoe minder positief deze maand zal zijn. Let op je gedachten, en de woorden die je gebruikt betreffende jezelf, je omgeving en je omstandigheden.

Als je de energie op een positieve manier inzet zal je merken dat je veel meer zelfvertrouwen ervaart en gaat handelen naar hetgeen wat vanuit je kern komt in plaats van wat anderen van je willen of verwachten. Er zit wat meer power in je stem en er zal geen tekort zijn aan daadkracht en assertiviteit. Dit zal je ook aan je omgeving kunnen merken, men kan wat scherper van tong zijn zonder er bij na te denken en jij/de ander kan daar gevoeliger dan normaal op reageren. Dit zou je in het ergste geval een hechte relatie/ vriendschap kunnen kosten en is het daarom belangrijk dat je geheel bewust in gesprek gaat en het vooral niet persoonlijk opvat.

Hoewel de energie je zal aansporen om vooral actief bezig te zijn en maar gaan, gaan, gaan! zal een deel van je ook behoefte hebben aan rust en ontspanning. Het zal een uitdaging zijn om hier balans in te vinden. Door het hoge tempo, die deze maand heeft, kan het chaotisch aanvoelen waardoor het lastiger is om dingen te onthouden en makkelijker is om (belangrijke) dingen te misplaatsen zoals; je sleutels, portemonnee of sentimentele/waardevolle voorwerpen. TIP: Als het allemaal nog geen vaste plek heeft, begin daar dan meteen mee. Ook is het belangrijk om de zaken goed te plannen, lijstjes te maken en wanneer je in een relatie zit, om bewust tijd vrij te maken om samen te zijn. Ook je huisdieren kunnen wat onrustig zijn, door de actieve en wat chaotische energie, en hebben daardoor wat meer knuffeltijd en aandacht nodig.Wwanneer je die niet ( genoeg) geeft, zullen zij er alles aan doen om je aandacht te trekken. Wanneer je lichamelijke klachten krijgt, laat hier dan naar kijken en loop er niet te lang mee rond. Klachten van nek, schouders en rug kunnen meer naar de voorgrond treden deze maand.

Aangezien de 8 vibratie financiën on de voorgrond zet kan je de drang voelen/krijgen om meer aandacht te besteden aan je werk of jezelf hierin te verliezen. Wat niet zo raar is aangezien er zich deze maand meer kansen en mogelijkheden, op werk en financieel gebied, kunnen voordoen voor het genereren van meer inkomsten. Het is dan ook een uitstekend moment om hard te werken aan hetgeen wat voor jou belangrijk is; project, doel, carrière. Het is belangrijk om je financiën onder de loep te nemen in een 8 maand en balans op te maken. Het is absoluut geen goed idee om geld over de balk te smijten die je NIET hebt maar zeker wel de tijd om jezelf te belonen met een aankoop waar je lange tijd voor hebt gespaard. Het kan zijn dat je de drang voelt om nieuwe spullen te kopen voor het huis, denk aan een nieuw interieur, maar! zoals al eerder vermeld, handel hier alleen naar, wanneer je het budget hiervoor hebt. Witgoed/apparatuur of vervoer kan namelijk onverwacht vervangen of gerepareerd moeten worden en daar wil je zeker de mogelijkheid voor hebben.

Op zakelijk gebied kan dit een hele voorspoedige maand zijn als je je ego en je perfectionisme niet de overhand laat nemen en vanuit zelfvertrouwen handelt. Houdt je ogen open voor deuren die ineens open gaan en hele nieuwe mogelijkheden bieden, dit zou op korte termijn voor meer omzet kunnen zorgen in je onderneming. Het is echter geen gunstige maand om een onderneming te starten, maar gebruik de energie van deze maand om de voorbereidingen daarvoor te treffen.

De wat mindere kant van de 8 energie is het element van onverwachte wendingen en gebeurtenissen die ervoor zorgen dat je balans wordt verstoord, wat juist heel belangrijk is deze maand, en er dualiteit naar boven komt. Het is een maand waarin zaken aan het licht komen (denk aan politiek) en er zullen meer conflicten zijn dan gebruikelijk. Dit vanwege de negatieve kant van de 8 die het ego naar voren schuift, en mensen wat sneller op hun tenen getrapt zijn. Indien jouw levenspad een 2,6,7 of 9 is,(www.modermediums.nl/numerologie) probeer dan discussies te vermijden, zeker als het politiek betreft. Probeer zo veel mogelijk tijd in de natuur door te brengen en focus op wat voor jou belangrijk is.

Tips;

  • extra mediteren en affirmeren.
  • Maak een visionboard, schrijf je doelen op en/of stel oude doelen bij indien dit nodig is,
  • omring je met gelijkgestemde mensen en probeer de dingen niet te persoonlijk op te vatten deze maand.
  • Luister veel muziek, dit zal kalmerend en genezend werken op je energie.
  • Probeer zoveel mogelijk te handelen vanuit Wat wil ik? In plaats van Wat moet ik?
  • Maak tijd voor de mensen die belangrijk zijn voor je, plan zoveel mogelijk in en wees extra lief voor jezelf deze maand. Geef jezelf een cadeautje! Het allerbelangrijkste deze maand is om positief te blijven denken!
  • Luister naar je gevoel, deze zal je niet in de steek laten.
  • Zie het positieve in elke situatie , neem het leven niet al te serieus en vind zege in uitdagingen en vind troost in de pijn.

Een voorspoedige maand toegewenst in liefde en licht!

 

 

Voor de dagelijkse energie kun je terecht op https://modernmediums.nl/dag-energie/

en voor de wekelijkse rode draad, abonneer op ons YouTube kanaal https://www.youtube.com/channel/UCqsjCjRcAcAbknjlir6Z2SQ/videos

Wil je weten wat de maand februari voor jou persoonlijk in petto heeft, vraag je eigen maand vibratie aan: https://modernmediums.nl/shop/

 

Modern Mediums