April 2020

De 4e maand van het jaar!

Dit is een algemeen numerologie rapport voor de maand april 2020

Maandvibratie April

April is in de numerologie een 4 maand en een 8 Universele maand. De 4 en de 8 zijn beide zakelijke energieën en leggen de focus op de basisbehoeftes en ontwikkeling. Denk hierbij aan je financiën, inkomsten, studie en carrière. De 8 vibratie geeft een boost aan het zelfvertrouwen en is de vibratie van overvloed en manifestatie, ook geeft ze ons allen de mogelijkheid om te groeien op alle vlakken.

April is de maand voor het ordenen, organiseren en afronden van taken die zijn blijven liggen. Klussen aan en in huis of het bijwerken van de tuin zijn mooie projecten net als het oppakken van studies of het delen van je kennis. De 4 maakt efficiënter en het ordenen verloopt een stuk soepeler dan normaal, ook je financiën en het in balans brengen hiervan zal makkelijker verlopen.

Het is goed om overzicht te creëren en te zien waar de tekorten liggen in je leven en een plan te maken voor het opvullen van deze tekorten. De 8 energie stimuleert ons om zakelijk te kijken naar ons leven en wat we nog nodig hebben om financieel veilig te zijn maar kan ook confronterend zijn als we mag zien op wat voor manier je je onveiligheid uit en projecteert. Zowel de 4 en de 8 vibratie hebben de neiging om te weg te zakken in angsten en het “wat als” scenario. Het kan blokkerend werken en het slachtoffer gevoel opwekken. Deflecteren en projecteren op anderen is een bijwerking van deze energieën en kan zorgen voor botsingen met je omgeving.

Het is goed om bewust te zijn en te blijven van de directheid waarmee gesproken wordt deze maand. Men is wat bot en het kan zelfs hard overkomen, maar hou in gedachte dat het NIET persoonlijk is. Vermijd discussies, maar heb je je toch mee laten slepen? Gebruik dan deze magische woorden; Je hebt gelijk. De 4 energie maakt namelijk niet alleen scherp en direct maar ook extra koppig en soms zelfs veroordelend.

Grijp de kans voor zelfontwikkeling en je verder te specialiseren in hetgeen je doet. Met de huidige situatie is het goed om een thuis studie te volgen of er (online) een te geven. Het heeft allemaal te maken met het ontvangen en doorgeven van kennis wat je horizon kan verbreden. De workaholics onder ons kunnen positief profiteren van deze 4-8 combinatie en veel gedaan krijgen. Het is enkel wel erg belangrijk om tijd vrij te maken voor je naasten en het daadwerkelijk in te plannen.

De 8 energie brengt ook harde levenslessen met zich mee en het is erg belangrijk om je gedachten zo positief mogelijk te houden. Wat je voelt, is wat je uitdraagt en wat je op je afroept. Het is ook erg handig om zo veel mogelijk op te schrijven zodat je niks vergeet, de 8 energie maakt wat chaotisch en vergeetachtig.

Advies:

Focus op positieve gedachten. Je hebt deze maand de kans om extra hard te manifesteren en je wensen uit te dragen.

Ga voor kennis en ontwikkeling, dit zal je deze maand wat makkelijker af gaan en je horizon verbreden.

Let op je toon en denk even na hoe je iets wilt overbrengen. Iedereen heeft zijn kruis te dragen, maar die van jou is niet perse zwaarder dan die van de ander.

Wees bewust van het projecteren en de slachtofferrol energie die versterkt kan zijn deze maand. Blijf positief motiveren en inspireren.

Neem je rol als doorgeefluik in acht wanneer je onzekerheid voelt in het delen van je kennis.

Manifesteer, affirmeer en visualiseer! Werk aan een visionboard, manifesteer samen met anderen die op dezelfde golflengte zitten als jij.

Orden, organiseer en ruim op! Volgende maand zal je hier geen ruimte voor krijgen.

Neem de kansen die je worden aangeboden of creëer ze zelf, het zou je op lange termijn meer veiligheid kunnen bieden.

Alvast een hele fijne maand en geniet ervan!

 

 

Voor de dagelijkse energie kun je terecht bij de Dag Energie Deluxe

en voor de wekelijkse rode draad, abonneer op ons YouTube Kanaal

Wil je weten wat de maand Maart voor jou persoonlijk in petto heeft, vraag je eigen maand vibratie aan: Shop