April 2021

Welkom in april 2021!

Dit zal een interessante maand worden met een cijfercode 4-9, het is een 4 maand met een 9 Universele maand vibratie.
In de numerologie zijn de 4 en de 9 vibratie een uitdagende combinatie wat een rollercoaster idee voorspelt. Waar de 4 energie vanuit rede en logica handelt is 9 de vibratie die het zicht houdt op het grotere geheel. Ondanks de tegenstijdige vibratie kunnen ze samen voor veel opheldering en transformerende energie zorgen. Het is een maand om overal vragentekens bij te zetten en je te verdiepen in alles wat je tot nu toe hebt geleerd, meegekregen of hebt bepaald. Kloppen deze overtuigingen, normen en waarden of perspectieven nog wel?
Er zijn deze maand veel mogelijkheden om nieuwe kennis tot je te nemen en je skills te perfectioneren, de 4 energie is opzoek naar kennis en wilt graag een expert zijn in het geen hij/zij doet. Het is echter wel een aardse en grondende energie die zich graag bezighoudt met alles wat met het huis en stabiliteit te maken heeft. In combinatie met de 9 energie kan dit ervoor zorgen dat het huis onder handen wordt genomen, klussen, op-uitruimen en zelfs de tuin krijgt wat aandacht. Doneer of geef je spullen weg aan een goed doel om zo de barmhartige 9 energie te eren. Het gaat om loslaten van materiële dingen maar ook om emotionele ballast. De vaste lasten en administratie kunnen baten bij de inzichtelijke energie van de 4 die goed is in het balanceren en budgetteren. Ook officiële zaken die nog geregeld dienen te worden of telefoontjes die gepleegd dienen te worden met instanties kunnen voordeel halen uit de 4 energie.
Het is geen maand voor het nemen van risico’s maar om met beide benen op de grond te blijven staan en verstandig te zijn. De aandacht gaat naar familie, de basis van je zijn en het verwerken, herbeleven en loslaten van het verleden. De nostalgische energie komt van de 9 vibratie die terugblikt naar waar men vandaan komt en waar men nu staat. Wat moet en mag er nog getransformeerd worden om lichter te kunnen zijn in energie en lijf? De 9 bezit veel wijsheid en introspectie die voor een ieder beschikbaar is en voor veel aha momenten kan zorgen. Ook het sympathie en empathische vermogen zal groter zijn dan normaal wat echt contact maken met een ander mogelijk maakt.
De communicatie kan echter wel een scherp randje hebben, en men kan wat veroordelend of pessimistisch overkomen. Communicatie en expressie is wat direct en spontane uitspraken die zeer hard kunnen overkomen is typisch voor de 4. Ook is de 4 energie een van de koppige vibraties die vaak niet weet te comprimeren en blijft vasthouden aan zijn/haar standpunt. In dit geval adviseer ik altijd om het volgende in te zetten; ‘Je hebt gelijk’.
Spendeer tijd met de familie en ga eens opzoek naar nieuwe leerprojecten zoals workshops of opleidingen. Het opstellen van een stamboom is ook zeer aan te raden, de onderzoekende aard van de 4 en de nostalgische en familie georiënteerde 9 vibratie maken het mogelijk om veel te achterhalen en te leren over je herkomst.