Alleen maar ineens samen

"
n

Post category

l

Comment count

Publish date

07/09/2017

Post author

Lourdes
Ik heb me altijd alleen en onbegrepen gevoelt. Ging door het leven met veel vriendinnen en geliefd door velen. Ik was altijd de ‘go to person’ als er iets speelde in iemands leven. Stond altijd voor iedereen klaar. Ik werd geliefd, maar voelde me toch altijd alleen. Niemand die mij gevoelens kon delen en begrijpen. Dus hield ik ze voor me, eenzaam en alleen.

Maar daar ineens was jij! Zo verschillend maar toch hetzelfde. Tegenpolen? Of toch niet? Elkaar niet begrijpen. Wie ben jij? Wie ben ik? Eigenschappen die samen komen, die elkaar aanvullen, maar ook hetzelfde zijn. Samen gegroeid, samen volwassen geworden. En zomaar ineens was ik niet meer alleen, ik voel me echt geliefd, gewaardeerd en begrepen. Bestaat het dan echt? Die persoon die je soulmate is, die persoon waar je echt lief en leed mee kan delen. De persoon die jou ziet voor wie je echt bent. Wij hebben een pact, wij zullen elkaar niet in de steek laten, want alleen wij begrijpen elkaar. Wij zullen voor elkaar vechten,door dik en dun, in voor en tegenspoed, we geven elkaar niet op.
Het bestaat die ene liefde, die ene persoon die jou complimenteert en aanvult. Degene waardoor je een betere versie wordt van jezelf. We hebben moeten vechten voor waar we nu zijn. Wij hebben een verbinding en zijn samen deze weg in geslagen. Waar ik af sla, probeer jij ook af te slaan en aan te sluiten. Waar jij af slaat, zal ik proberen af te slaan en aansluiten om zo ons weg altijd weer samen te kunnen vervolgen. Soms ga ik hard en hou je me niet bij, ik neem wat gas terug zodat je tijd en ruimte hebt om me bij te houden. Ik zal je de weg wijzen hoe je erbij blijft en hoe je zelf harder kan gaan. Veel hobbels in de weg, maar dit houd ons niet tegen om verder te komen en samen nog groter te worden. Er staat ons een mooie toekomst te wachten, een toekomst vol mooie momenten die ons groei, verlichting en liefde zullen brengen.

Het leven waar ik alleen aan begonnen was, mag ik samen doorlopen. Ik hoef me niet meer alleen te voelen, ik hoef me niet meer onbegrepen te voelen omdat we een verbinding hebben waar het felste licht doorheen schijnt. Van jou hart naar de mijne. Waaruit onze mooiste verbinding gegroeid is. Nooit meer alleen, dat is het geschenk wat mij gegeven is.

Voel het licht, voel de liefde,

Veel liefs, Lourdes.

Recente berichten

Over Ons

Het Modern Mediums powerteam is in dienst van transformatie en heling. Gegarandeerd verandering! En de handvatten die je de rest van je leven zal blijven toepassen

Vind ons ook op
Facebook
& Instagram

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ready for the next post?