Aartsengelen

Aartsengel Ariël

Is de engel van de natuur, of de natuurgeest. Tevens is Ariël één van Aartsengel Rafaels belangrijkste helpers bij het genezen van ziekten. Omdat Ariël zo dichtbij de aarde staat, helpt zij bij alledaagse materiële behoeften als huisvesting, voedsel, kleding enzovoort. Ariël helpt bij het manifesteren en helpt mensen aan meer moed en zelfvertrouwen. Roep Ariël aan voor kracht en steun als je je zorgen maakt over geld of moeilijke tijden.

[siteorigin_widget class=”SiteOrigin_Widget_Image_Widget”][/siteorigin_widget]

Aartsengel Chamuël

Chamuël betekent; Hij die God ziet. Chamuël is de engel die je kan helpen vinden wat je zoekt, en dit in de breedste zin van het woord; De juiste relaties, rust, een van boven geleide carrière, of simpelweg je sleutels. Roep Chamuël aan en volg dan je intuïtie, dat is de manier waarop deze engel tot je spreekt.

Aartsengel Gabriël

Is de engel die mensen helpt goddelijke boodschappers van liefde te worden. Als je spreekt, denkt en handelt vanuit liefde, worden anderen onweerstaanbaar tot je aangetrokken. Ook is Aartsengel Gabriël de boodschapper die aanstaande ouders en adoptie-ouders begeleidt en ondersteunt, even als degenen die betrokken zijn bij ‘pasgeboren’ creatieve projecten. Roep Gabriël aan voor inspiratie voor je creatieve ideeën, en vraag hem je de moed te geven en de kansen om die ideeën tot uitdrukking te brengen.

 

Aartsengel Haniël

Is de godinachtige engel van gratie en vrouwelijke spiritualiteit (zoals intuïtie en helderziendheid). Als een echte hoge priesteres zal Haniël optreden als je spirituele lerares en raadgeefster, die je helpt onderscheidt te maken welke gevoelens en welke ideeën je als betrouwbaar kunt volgen. Aartsengel Haniël; wordt al heel lang geassocieerd met de volle maan, met intuïtie en helderziendheid. Roep Haniël aan om je meer helderheid te geven in je contact met de engelen en om je te helpen je spirituele gaven en de goddelijke leiding te ontwikkelen, te vertrouwen en te volgen

Aartsengel Jeremiël

Is de aartsengel die je helpt je leven te evalueren, zodat je weer overzicht krijgt en heldere keuzes kunt maken over de juiste veranderingen. Ga er rustig voor zitten, met pen en papier, en roep Jeremiël aan om het juiste overzicht te krijgen van wat er moet worden getransformeerd, geheeld of losgelaten. Je kunt ook vragen om de helderheid te tonen in je meditaties en in je dromen.

Aartsengel Jofiël

Is de aartsengel die ons helpt positieve gevoelens te hebben en positief te denken. Hij is de engel van optimisme die ons helpt een zonnige kijk en houding te ontwikkelen. Roep Jofiël aan als je behoefte hebt aan een forse prikkel over hoe je je voelt over jezelf, je leven, de wereld, en om je te helpen je overwinningen te vieren. Blijf optimistisch over de toekomst.

Aartsengel Metatron

Is degene die toezicht houdt over allen die nieuw zijn op het spirituele pad, en over jonge mensen die al wel spirituele bewustzijn hebben. Hij is een fantastische gids, die je kunt aanroepen om je te helpen over iets onaangenaams heen te komen, of bij je onhandigheid. Ook helpt hij je vastbesloten actie te ondernemen, en verder te gaan in de richting van het waarmaken van je dromen. Met de hulp van Metatron kun je je kinderlijke ontzag en bewondering behouden, terwijl je je weg vindt in het leven. Ook kan Aartsengel Metatron je motivatie en je energie op een hoger plan brengen, zodat je je prioriteiten kunt naleven. Metatron maakt gebruik van een heilig meetkundig model, ‘Merkaba’ of ‘Metatrons dobbelsteen’, om de tijd te beïnvloeden, zodat jij je dromen onmiddellijk kunt realiseren.

Aartsengel Michaël

Michaël is waarschijnlijk de bekendste van allemaal; hij wordt in het Oude en Nieuwe Testament, en in de Koran genoemd als aartsengel. Zijn naam betekent ‘die als God is’, de perfecte weerspiegeling van het goddelijk licht. Hij is de vorst van het licht die de strijdkrachten van het goede aanvoert tegen de machten van de duisternis. Hij is de meest krijgshaftige van alle aartsengelen en verschijnt ten tonele tijdens veldslagen. Gevangengenomen Duitse soldaten vertelden dat ze boven het geallieerde leger een fantoomleger zagen, dat werd geleid door een schitterende figuur op een wit paard. Michaël is zowel de beschermheilige van de Rooms-Katholieke Kerk als van de staat Israël. Als aartsengel van het zuiden vertegenwoordigt hij het element vuur en de zomer. Felle kleuren -met name rood – passen het best bij hem.

Aartsengel Rafaël

Is de Engel van genezing, wetenschap en kennis. Hij is de heerser van het element lucht en zijn dag is woensdag, de dag van Mercurius. Hij zal je niet misleiden, want hij is de ‘kwikzilveren’ boodschapper die tussen hemel en aarde bemiddelt. Hij kan ons helpen, ons inzicht en communicatievermogen te verbeteren en onze mentale kracht te vergroten. Rafaël wordt ook vaak aangeroepen, op het moment dat men heling nodig heeft, of als wij moeite hebben om ons aan te passen aan nieuwe omstandigheden. En de kans dat hij snel reageert op je hulpvraag, is groot! Binnen zeven dagen, kan je al voortekenen verwachten en de resultaten zullen net zo snel volgen…Hou je ogen en oren dus goed open!

Aartsengel Raziël

Is de tovenaar van spirituele geheimen en mysteries, die deuren voor je zal openen waarachter vele kansen liggen. Hij zal je ook onderweg aanzetten om te manifesteren, zodat je veel sneller succes zult hebben dan logischerwijze mogelijk leek. Aartsengel Raziël; geeft wijze raad aan alle spirituele zoekers, met name over esoterische zaken, over interpretaties van je dromen en herinneringen uit vroegere levens. Roep Raziël aan om je te helpen de rijkdom te vinden en te herkennen die voortkomt uit mediteren, en uit je tijd alleen, in contemplatie en overweging.

Aartsengel Raguël

Is de aartsengel die harmonie schept in relaties, en die je kan helpen bij beslissingen waar ook andere mensen bij betrokken zijn. Hij bevordert liefde, orde en eerlijkheid. Dit is ook de Aartsengel voor mensen die heldervoelend zijn,  hij kan je helpen de energie van anderen weer los te laten. Roep Raguël aan voor vrede in je relaties met anderen.

Aartsengel Uriël

Is de aartsengel die helpt bij het mentale functioneren, inclusief doelgerichtheid en concentratie. Roep Uriël aan voor nieuwe ideeën en oplossingen, en ook voor het versterken van je vertrouwen in je eigen intelligentie en wijsheid.

Aartsengel Sandalfon

Is de aartsengel die de aardse gebeden in de hemel aflevert. Roep hem aan om je geloof te versterken, en je toewijding aan je dromen en je doelen. Hij kan genezen met behulp van geluid. Als je jezelf omringt met geschikte muziek,  je instelt op Aartsengel Sandalfon, en werkelijk wilt loslaten, dan kan hij dit van je wegnemen.

Aartsengel Zadkiël

Helpt je je te herinneren wie je bent waar het gaat om je spirituele erfenis, als kind van god. Hij kan je helpen liefde en positieve gevoelens voor jezelf en de mensen om je heen te voelen. Roep Zadkiël aan voor meer zelfvertrouwen en meer gevoel van eigenwaarde.